Windows 11 şu anda nasıl?

Durumlar iyi şuan. Eskisi kadar sıkıntı yok rahatlıkla geçilir bence.

Bende Windows 11 kullanmak istiyorum ancak bende gözle görülür bir FPS düşüşü oluyor. Windows 10'da daha iyi performans alıyorum ama Windows 11 kullanmak istiyorum. Hani Windows 11 de sıkıntı çıkartacak bir sistemim de yok i5 12600KF RX6600 16 GB 3200MHz RAM var. Bu FPS düşüşleri neden oluyor bilemedim. O yüzden sizlerde durumlar ne onu merak ettim.
Windows 10'da kalmanız daha iyi. Anlaşılan yeni güncellemelerle sapıtmış gene. Benim sistemim pek iyi değil ama değişik sorunlar yaşıyordum. Çok eski bir tarihte değil bundan 1-2 ay öncesine kadar bu sorunları yaşamıştım. Windows 10'da mesela bir program yükleyeceğim setup dosyasını açıyorum 1 dakika da yükleniyor. Aynı programın Windows 11 de kurulum süresi abartısız yarım saat falandı. Bazıları da hiç yüklenmiyordu. Kim ne derse desin Windows 10 daha iyi her türlü.

Bende Windows 11 kullanmak istiyorum ancak bende gözle görülür bir FPS düşüşü oluyor. Windows 10'da daha iyi performans alıyorum ama Windows 11 kullanmak istiyorum. Hani Windows 11 de sıkıntı çıkartacak bir sistemim de yok i5 12600KF RX6600 16 GB 3200MHz RAM var. Bu FPS düşüşleri neden oluyor bilemedim. O yüzden sizlerde durumlar ne onu merak ettim.

Sizemi öyle geliyor acaba?

Hocam yeni konu açabilirsiniz.

Hazırda konu var ama cevap veren yok. :D

Sizemi öyle geliyor acaba?

Öyle gelmelik bir durum yok. Mesela örnek vereyim. Windows 10'da CS2 benchmark yaptığımda ortalama 370 FPS alıyorsam Windows 11'de 300-310 arası oynuyor. FPS farkı az gibi gelebilir ama CS2 gibi bir oyunda akıcılık açısından fark ettiriyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı