Desktop performansı arayüz performansımı oluyor.Dünyanın en stabil işletim sistemlerinden biri değil ama genel Windows stabilitesine ulaştığını söyleyebilirim. 10'dan çok farkı kalmadı. Desktop performansı biraz kötü 10'dan sadece.
Desktop performansı arayüz performansımı oluyor.Dünyanın en stabil işletim sistemlerinden biri değil ama genel Windows stabilitesine ulaştığını söyleyebilirim. 10'dan çok farkı kalmadı. Desktop performansı biraz kötü 10'dan sadece.
Peki sistemim, i5 1135G7 MX330 8 GB RAM 512 GB SSD. 8 gb ram ne kadar problem yaratır windows 11 de. Kasma donma yaşarmıyım.Harbiden de 4 sene olacakmış.
Peki 8 GB Ram sıkıntı yaratırmıArayuzu falan win10'dan daha sade ve modern, performansi da daha iyi veya hemen hemen ayni diyebilirim. Sadece bir sorun yasiyorum, bazen acinca donuyor sonra mavi ekran falan verip kendini yeniden baslatiyor. Bu sorun da sanirim bir tek bende var.
Oyun falan oynamiyorsan gayet yeterli.Peki 8 GB Ram sıkıntı yaratırmı
Oyun falan oynamiyorsan gayet yeterli.
Evet, RAM takviyesi yapacaksan kesinlikle oneririm.Oyun oynuyorum, yazın RAM takviyesi yapacağım. Yaza kadar sıkıntısız idare eder mi 8 GB RAM?
Evet, RAM takviyesi yapacaksan kesinlikle oneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.