Windows 11 TPM ve Secure Boot gereksinimi kalksa geçer misiniz?

Hocam 1.7 GB tam kullanımını boşta nasıl yaptınız sırrını verir misiniz 6 GB RAM var boşta 1.9 benim.

Hocam Celeron islemci var 😅 benim PC'de.

Gereksiz hizmetleri kapattım büyük ihtimal ondan dolayıdır eski bilgisayarım da 8.1 Home kullanırken 700 MB RAM kullanıyordu sadece ah ilk sevgilim 8.1
 
Windows 11 çağın gereksinimlerini karşılayan gayet başarılı bir işletim sistemi. Geçmişte Windows Me'den Windows 10'a kadar her yeni sürümde muhalefetler oldu. İnsan doğası bu, yeni olan her zaman kötülenir. Tabi Microsoft'un her sürümünde olduğu gibi bir dizi hata ve sorun olması ayrı bir konu.

İşin diğer bir yönünden bakarsak, Microsoft politikasından dolayı er ya da geç herkes Windows 11 kullanmak zorunda kalacak :)
 
Hocam rehber hazırlayın bizde faydalanalim.

Program vasıtası ile mi kapattınız yoksa elle kendiniz mi?

Şu iki konuya göz atmıştım ben belki sende de işe yarar.
 
Hocam bir ister inanın ister inanmayın 1kere bile sıkıntı çıkarmadı. 2014'ten beri. Ha bir keresinde yere düşürmüştüm fani bozuldu. Sigortalıydi servis değiştirdi.

Ona rağmen 10 sn'de masaüstünü goruyor.
 
Yapayım bir ara.

Kendine gelsin PC.

Bu arada bilgisayarda 15 yıllık hard disk olmasına rağmen bu işletim sistemine geçtiğimden beri bilgisayar 15 saniye içinde açılıyor. SSD bile yok. Tek sorunu ise mağaza, Edge gibi hiçbir uygulama barındırmaması. Mecbur siz USB üzerinden veya bir yerden bulup tarayıcı yüklemek zorunda kalıyorsunuz.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı