- Makaleler
- 1
Windows 10 2021 LTSCYani işte hangi sürüm?
Windows 10 2021 LTSCYani işte hangi sürüm?
Windows 10 LTSCYani işte hangi sürüm?
Tamam "al mayin" onyargili arkadas.Al miyim ben hocam.
11 zamanında kurdum ama ne yaptım bilmem bilgisayarı kapattığımda açılmadı. Silinmiş.
Windows 10 LTSC.
O zaman Windows 10 LTSB 1607 kullanmanızı öneririm.Hocam peki Windows 10 LTSB 1607 mi 21H2 mi? LTSC'nin performası hoşuma gitmedi.
Saçma sapan cevap yazıyorsunuz optimize ediyorsa neden bu kadar insan ram ekliyor galiba sizin
Saçma sapan cevap yazıyorsunuz optimize ediyorsa neden bu kadar insan RAM ekliyor galiba sizinkafanız herkesten çok çalışıyor.
Konudaki bu mu? arkadaş Win 10 veya 11 e geçip oyun oynamak ve performans verir m diye sormuş keşke mesajları okuyup ona göre cevap yazsanız.Optimize edilmedi diyelim 2 ve 4 GB RAM'e sahip kullanıcılarının bilgisayarı nasıl kullanmaları bekliyorsun?
İnsanların Windows'un RAM'in çok harcamasından dolayı geçtikleri zannediyorsan yanılıyorsun.
Konudaki bu mu? Arkadaş Windows 10 veya 11'e geçip oyun oynamak istediğini sormuş keşke mesajları okuyup ona göre cevap yazsanız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.