Windows 11 yüklemek optimizasyon sorunları oluşturur mu?

yusf_3

Hectopat
Daha fazla  
PC'ye Windows 11 yüklemek istiyorum. Optimizasyon sorunu olur mu? Eğer geri Windows 10 yüklersem PC de yavaşlama vs olur mu?

Sanırım cihaza göre değişiyor. i7 11800h RTX 3050 Ti laptopumda Valorant'ta 30 40 FPS düşüşü yaşamıştım. Fakat bir yandan da i5 M430 GT 330M bilgisayarımda Minecraft'ta 90 FPS'ye kadar artış yaşadım.

AMD bir işlemciye sahibim, Win11 çıktıktan sonraki gün geçtim. Yukarıdada belirtildiği gibi AMD işlemcilerin için performans düşüşü ve bazı sorunlar mevcut. Ağır oyunlar oynadığımda sıkıntı yaratıyor ama bunun haricinde sorun yok, Win10a geri dönüp dönmemek konusunda kararsızım. Sanırım bir süre daha bekleyeceğim, Win11e geçmek için henüz erken olduğunu düşünüyorum. Bence birkaç ay beklemek en sağlıklısı.

AMD bir işlemciye sahibim, Windows 11 çıktıktan sonraki gün geçtim. Yukarıdada belirtildiği gibi AMD işlemcilerin için performans düşüşü ve bazı sorunlar mevcut. Ağır oyunlar oynadığımda sıkıntı yaratıyor ama bunun haricinde sorun yok, Win10a geri dönüp dönmemek konusunda kararsızım. Sanırım bir süre daha bekleyeceğim, Windows 11'e geçmek için henüz erken olduğunu düşünüyorum. Bence birkaç ay beklemek en sağlıklısı.

Yaklaşık 1 yıl sonra yeni bilgisayar alıyorum ona Windows 11 yükleme kararı daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı