Windows 11'i az önce yükledim Microsoft Store yüklü değil. Nereden yükleyebilirim? Sıfır kurulum yaptım. Ayrıca ekran kartı kurulumu için NVIDIA Experience'nin Windows 11 için uyumlu uygulama linkini atabilir misiniz? Teşekkürler.
Windows 11 için gelmiş en son güncellemeleri Windows Update kullanarak yükleyin. Microsoft Store gelecektir.Windows 11'i az önce yükledim Microsoft Store yüklü değil. Nereden yükleyebilirim? Sıfır kurulum yaptım. Ayrıca ekran kartı kurulumu için NVIDIA Experience'nin Windows 11 için uyumlu uygulama linkini atabilir misiniz? Teşekkürler.
Çözüldü: Windows 11'de Microsoft Store yok
Windows 11 ilk Insider sürümü çıktığından beri kullanıyorum şu anki sürüm 22000.100, bugün bilgisayarımı görev çubuğu gittiği için sıfırladım ayarlar uygulamasından. Windows 11'i sıfırladıktan sonra Microsoft Store gitti. Microsoft Store'u nasıl kurabilirim?www.technopat.net
Bu makaleyi inceleyebilirsiniz.
Bu konuda pek bir bilgim yok fakat Nvidia'nın kendi sitesi üzerinde paylaşılan uygulamayı indirip dener misiniz?Hocam teşekkürler sorunum düzeldi. Ekran kartı kurulumu için NVIDIA Experience'nin Windows 11 için uyumlu uygulama linkini atabilir misiniz?
Bu konuda pek bir bilgim yok fakat Nvidia'nın kendi sitesi üzerinde paylaşılan uygulamayı indirip dener misiniz?
Uygulama üzerine Microsoft Hesabınızı ekledikten sonra tekrar dener misiniz?Hocam Microsoft Store, kod: 0x00000194 hatası veriyor.
Uygulama üzerine Microsoft Hesabınızı ekledikten sonra tekrar dener misiniz?
Windows + R tuş kombinasyonunu yaptıktan sonra WSReset.exe yazıp tekrar dener misiniz?Hesap eklenmiyor. Bu konuda bulunan resmin aynısı mevcut. Uygulamanın ikonu siyah eski logo galiba. Ekran alıntısı açılmadı resim atamadım.
Microsoft Store "0x00000194" hatası
Normal bir şekilde Microsoft Store'u kullanıyordum ama ancak birden açılmamaya başladı tüm çözüm yöntemlerini denedim ama olmadı ardından bilgisayara format atmayı tercih ettim ama bu sefer farklı bir sorunla karşılaştım. Hata kodu 0x00000194 ama herkesteki gibi sayfa yüklenmedi değil de...www.technopat.net
Windows + R tuş kombinasyonunu yaptıktan sonra WSReset.exe yazıp tekrar dener misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.