Windows 11'de oyunlarda sorun yaşanır mı?

Hocam hard diski söktüm bu SSD olarak gözüküyor 465.8 GB olan yani buna kuracağım ama harddiskde bölüm 1 ve 2 falan var onları silersem sorun yaşar mıyım?
Hayır. HDD'de yedeklenmiş dosya varsa onlar gider. Windows'u SSD'ye kurarsanız HDD silseniz de sisteme bir şeyler olmaz.

Windows 11 işletim sistemi daha çok yeni. Her geçen gün bir sürü hataları çıkıyor. Windows 10 öneririm.

Yeni dediğimiz işletim sisteminin üzerinden 1.5 yıl geçti üstüne bir sürü güncelleme ve bir büyük güncelleme aldı. Yeniliği falan geçti artık. :)

Oyunlarda sorun yaşatmaz. TPM ve Secure Boot açık olsun yeter.

Yeni dediğimiz işletim sisteminin üzerinden 1.5 yıl geçti üstüne bir sürü güncelleme ve bir büyük güncelleme aldı. Yeniliği falan geçti artık. :)

Oyunlarda sorun yaşatmaz. TPM ve Secure Boot açık olsun yeter.
Arka plan uygulamaları kapanmıyor, boştayken 3-4 GB RAM kullanıyor. İş ve gündelik kullanım için iyi olabilir ama oyun için iyi değil bence hala.

Dosya Ekleri

• IMG_20230409_152652.jpg
    IMG_20230409_152652.jpg
    104,2 KB · Görüntüleme: 27
Arka plan uygulamaları kapanmıyor, boştayken 3-4 GB RAM kullanıyor. İş ve gündelik kullanım için iyi olabilir ama oyun için iyi değil bence hala.

Emin olun kaynak tüketimi konusunda Windows 10 da aynısı fark yok, deneyimledigim için biliyorum. Masaüstü performansında Windows 10 hala en iyisi ancak oyunlarda aman aman fark yok aralarında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı