Herkese merhaba,
Yaklaşık 1 yıldır WattMan hatasını alıyorum artık alışmıştım.
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
Oyunda ortalama 30 dakikada bir sorunla karşılaşıyordum. Sadece oyun değil masaüstündeyken bile oluyordu. Ancak 2 gündür Windows 11 kullanıyorum ve oyun da oynuyorum(performans artışı veya düşüşü yok Windows 10 ile aynı) ve hiç WattMan hatası almadım. Belki benimle aynı sorunları yaşayanlar vardır bunun için bilgilendirmek istedim. İlerleyen günlerde ne olur bilmem ama umarım sorunsuz devam eder.
Yaklaşık 1 yıldır WattMan hatasını alıyorum artık alışmıştım.
R3 3100 sistem aniden kapanıyor, donuyor veya ekran gidiyor
Sayın Moderatör, öncelikle sizden bir isteğim var. Biliyorum tek tek açmam gerek bu konuları ancak hataların birbirleri ile bağlantılı olduğunu düşünüyorum. Eğer ki çözümler farklı farklı ise söz veriyorum tek tek konu açacağım ve çözümlerini paylaşacağım. Teşekkürler. Herkese Merhaba; Bugün...
R9 380 sistem mavi ekran hatası
Minidump: 050721-17125-01.rar Sistem özelliklerim: R9 380 4 GB. R3 3100 OC yok. Corsair Vengeance RGB Pro 8*2 3000MHz XMP açık. B450M S2H. High Power eco 600W.
Mavi ekran
Minidump: https://drive.google.com/file/d/1T8Eng9dUvWg8_OgSdR5no3Qlv54TkU5D/view?usp=sharing 2 tanesi geçen aydan kalma, 2 tanesi bugün oldu. Dosya isimlerinden tarih belli zaten. Windows sürümüm 20h2, Memtest 2 kere yaptım sorun çıkmadı(XMP açık şekilde).
Mavi ekran hatası
Herkese Merhaba; İnanmazsınız ama mavi ekran aldığıma çok sevindim. Son 1 saatte 5-6 kere bilgisayarı yeniden başlattı. Sorun ne diye kafayı yiyordum. Umarım analizden bir şey çıkar da sorunum çözülür. Minidump: minidump.rar Bu arada, 2 kere Memtest yaptım. Sorun çımadı.
R3 3100 ve R9 380 PES 2021 oyundan atıyor
Herkese merhaba; Bugün bir hevesle PES2021 aldım. Yüklenmesi bitti, oyuna girdim. Maça girdikten 1 dakika sonra oyundan attı. Corsair SP120 PRO RGB fanlarım var, onların da RGB'si dondu. Bilgisayarı yeniden başlattım yine aynısı oldu. Bu tür konular için Process Monitor'den rapor atılıyormuş...
R3 3100 CS:GO ekran gitmesi
Herkese merhaba; AMD Ryzen3 3100 / AMD Radeon R9 380 / Corsair Vengeance RGB Pro 3000MHz RAM / Gigabyte B450M S2H sistemim var. F51 BIOS kullanıyorum. 20.4.2 ekran kartı sürücüm. Güncel olanların neredeyse hepsini denedim. Memtest yaptım sorun çıkmadı. CS:GO oynarken oyun donuyor. Masaüstüne...
R9 380 sistem oyun esnasında masaüstüne atıyor
Herkese merhaba; AMD Ryzen3 3100 / ASUS STRIX R9 380 4 GB / Corsair Vengeance RGB Pro 3000MHz RAM / Gigabyte B450M S2H sisteme sahibim. Tüm oyunlarda bir süre oynadıktan sonra masaüstüne atıyor ve herhangi bir hata vermiyor. Süresi her seferinde değişiyor. Bazen açtıktan 2 dakika sonra, bazen 2...
R9 380 WattMan hatası
Herkese merhaba; Bu karta sahibim. Çok fazla WattMan sorunu yaşamaya başladım. Dün akşam babamla pes oynamak istedik yapmadığını bırakmadı, 4 kere oyundan attı. Bilgisayar almamı hiç istemeyen babam bile "kaç para bir ekran kartı?" Diye sitem etti :) bildiğim kadarıyla undervolt ile bu sorun...