Windows 11'de WattMan hatası almıyorum

Herkese merhaba,
Yaklaşık 1 yıldır WattMan hatasını alıyorum artık alışmıştım.
Oyunda ortalama 30 dakikada bir sorunla karşılaşıyordum. Sadece oyun değil masaüstündeyken bile oluyordu. Ancak 2 gündür Windows 11 kullanıyorum ve oyun da oynuyorum(performans artışı veya düşüşü yok Windows 10 ile aynı) ve hiç WattMan hatası almadım. Belki benimle aynı sorunları yaşayanlar vardır bunun için bilgilendirmek istedim. İlerleyen günlerde ne olur bilmem ama umarım sorunsuz devam eder.

Hatta örnek vermek açısından; ekran 3-4 saniyeliğine donuyor. Ayarlar sıfırlanıyor. Windows 11'de de Windows 7 Shell'i kullanmaları bilemedim yani...

Ekran Görüntüsü (66).png

Hatta örnek vermek açısından; ekran 3-4 saniyeliğine donuyor. Ayarlar sıfırlanıyor. Windows 11'de de Windows 7 Shell'i kullanmaları bilemedim yani...

Eki Görüntüle 1090745

Açıkçası ben şu an Windows 11'den gayet memnunum. Daha hatalı yüzünü bana göstermedi :D. Tek gördüğüm hata animasyon hataları onlar da önemli değil.
Edit: Nazar değecek şimdi. Yazarım 2 dakika sonra WattMan hatası aldım diye :D

DWM.exe kapandığında da böyle, Windows Basic (Vista, 7) teması gözüküyor gibi, zaten Windows Vista'dan beri kullanılan Windows NT 6.0 çekirdeği üzerinde Windows 11.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı