Windows 11'den Windows 10'a geri dönülmeli mi?

  • Konuyu başlatan Hof
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 2B
Güncel yazılım her zaman iyidir. Oturması ve uygulamaların tam desteği gelmesi uzun bir süreç alacak fakat ben şu an Windows 10'a göre Windows 11'i performanslı görüyorum.
 
Ryzen işlemcin var sanırım Ryzen de şu an stabil çalışmadığı söyleniyordu 18 19 Ekim gibi güncelleme gelecekmiş sanırım bununla ilgili.
Güya geldi update, ancak rastgele restart olayı çok canımı sıkmaya başladı. W10'a geri dönmeyi planlıyorum.
 
Hayır 10'dan daha hızlı ve stabil çalışmasına. Sizde kastı diye herkeste olacak bir şey yok. Yeni çıkan her şeye boş boş laf atmayı kesin. Bıktım sizin gibi tiplerden.
Eğer Windows 10'dan daha stabil diyorsan yalan söylediğini kendin de biliyorsun. Kesinlikle hataları olan bir sistem Windows 11. Microsoft da hataların olduğunun farkında. O yüzden stabil diyemezsin. Ayrıca AMD cihazlarda Windows 10'a nazaran daha yavaş çalışıyor. Yaptıkları yama sorunu hâlâ gideremedi. Ayrıca sende kastı diye başkalarında kasacak hali yok demişsin ama ben de sana "Sende kasmıyor diye başkalarında kasmayacak hali yok" diyebilirim. Gerçek stabil bir sistemde bu tür sorunlar bulunmaz.
 
Güya geldi update, ancak rastgele restart olayı çok canımı sıkmaya başladı. W10'a geri dönmeyi planlıyorum.
Bence dönmeye gerek yok ama illa dönmek istiyorsanız 19H2 sürümünü şiddetle tavsiye ederim. Windows 10'da en memnun kaldığım sürüm buydu. Bir de sistem toplama ile alakalı bir konu açtım öneriniz olursa çok sevinirim😊.
 

Geri
Yukarı