Windows 11'e geçilmeli mi?

Hocam ben kullanıyorum güzel ama en büyük sıkıntım şimdi bir tane klasöre masaüstündeki bir şeyyi atacaksınız ve alttaki sekme simgesine götürüp atacaksınız yaani Windows 10'da öyle yapıyordum genelde.
W11'de bu yok mesela çok eksikliğini hissettiriyor çünkü edit yaparken sürekli dosya taşıması yapmak zorundayım onun dışı güzel.

Windowsun tüm kullanışlı özelliklerini gereksiz bir şekilde birkaç tık uzağa koyan bir Windows mu? Kalsın bence. Arayüz ilk başta göze güzel geliyor ama sonra aslında android özentisi birşey olduğunu farkediyorsunuz. Ayrıca halen saçma sapan bugları var, millet 7 kullanırken 8.1 kullanan biri olarak söylüyorum (2015-2017 dönemi): Acele etmeyin.

Yaklaşık 1 hafta önce Ryzen 3 3200U işlemcili bir FreeDOS laptop aldım ve Windows 11 kurdum. Kurduğumdan beri büyük bir problemle karşılaşmadım. Yine de ufak tefek hatalar var. Örneğin, son sürüm bir aygıt sürücüsünü kurduktan sonra, Windows eski sürüm bir sürücüyü tekrardan Windows Update yoluyla indirebiliyor. Bence henüz Windows 11'e geçilmemeli. Benim tavsiyem en erken Windows 11'e 22H1 çıktıktan sonra geçilmeli.

Windows 11e geçilmeli mi? Geçilirse temiz kurulum mu yoksa yükseltme mi yapılmalı?
Gereksiz. Size bir artısı olmayacaktır. Aksine zararı olma ihtimali yüksek. Başınıza iş almayın. Yepyeni bir işletim sistemi olduğu için hatalar bol olacaktır ve herhangi bir hata ile karşılaşırsanız windows 11 için hata çözüm rehberi bulamama olasılığınız yüksek. Özellikle 3.parti uygulamalarda. Windows 10 hem hala çok güncel hem de tanıdık bir işletim sistemi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı