Windows 11'e geçilmeli mi?

Windows 11e geçilmeli mi? Geçilirse temiz kurulum mu yoksa yükseltme mi yapılmalı?

Windows 11 kullanıyorum uzun zamandır. Çok memnun değilim. Windows 10 kurulu bir sistem kullandığım zaman daha stabil ve hızlı geliyor. Valorant'a bağlı Vanguard'ın çalışmıyor oluşu daha üzücü. Düzeldi mi bilmiyorum.
Windows 10'un SSD performansı çok daha iyi.

Kimisi beğenmiş kimisi beğenmemiş bende şöyle bir seçenek sunayım.
Sistemden sisteme performansı değişiyor benim sistemim 4 GB olmasına rağmen kasmıyor ama başkasının sistemi 8 GB olmasına rağmen kasıyor. Windows 10'dan 11'e yükseltme yap ilk 10 gün deneyimle ardından hoşuna giderse sıfırdan kurulum yap derim. Yukarıda görselleri atan arkadaşın bütün fotoğraflarına baktım o problemlerin hiçbiri ile karşılaşmadım. Gayet stabil gayet hoş bir görüntüsü olduğunu düşünüyorum. Hatta kendimi fazla benimsemiş olsam gerek ki Windows 10 bir değişik geldi (arkadaşımın sistemini kullandım oradan yorumluyorum.). Kısa ve öz yükseltmeyi dene eğer seversen sıfırdan kurulum sevmezsen kurtarma > Windows 10'a geri dön :D

Windows 10, ama daha kisitlisi. Gecmek icin sebep yok.
Acikca beta kokan bir surumu tam surummus gibi cikardilar, her ay halihazırda olmasi gereken yeniliklerden anlasiliyor.

Bu arada Windows 10'da da, Windows 8 ve daha eski surumlerden kalan komponentlerin oldugunu, ve Microsoft'un bunlari cikarmaya hiç ugrasmadigini belirtmek isterim. Windows XP ve 2000'den beri ozellikleri ekleye ekleye bloatdan gecilmeyen bir isletim sistemi olmus.

Son düzenleme:
Normalde gerekmiyordu yeni bir işletim sistemi sadece biraz Mac kitlesini çekmek için yeni bir işletim sistemi çıkardılar. Yoksa başka bir amacı yok yani çok istiyorsan Windows 11'i 10'u 11 gibi yapan programlar var zaten. 10 yıllık Casper kullanıyorum Windows 7'den Windows 10'a çektim açılma kapanma sorunu vardı HDD'den dolayı SSD taktım oda düzeldi şu an şıkır şıkır kullanıyorum.

Windows 11e geçilmeli mi? Geçilirse temiz kurulum mu yoksa yükseltme mi yapılmalı?

Temiz kurulum tavsiye ederim.
Artı BIOS Update istiyor çoğunlukla.
Sadece TPM 2.0 yetmiyor BIOS da güncel olmalı.

Windows 11 şu an da güncelleme eksikleri olsa da arayüz ve performans olarak iyi tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı