son güncellemeyle aldığım ciddi buglardan biri.
Ne demek hocam, amacımız yardım etmek.Geçmeye karar verdim birazdan yükleyeceğim. Hepinize teşekkürler cevaplarınız için.
Hocam illa temiz mi kurmam gerek ? O kadar oyunu tekrardan yüklemek sancılı oluyor biraz.O sıkıntı Windows 10'da da var ve gayet kolay çözülüyor.
Ne demek hocam, amacımız yardım etmek.
Geçmeye karar verdim birazdan yükleyeceğim. Hepinize teşekkürler cevaplarınız için.
O sıkıntı Windows 10'da da var ve gayet kolay çözülüyor.
Hocam illa temiz mi kurmam gerek? O kadar oyunu tekrardan yüklemek sancılı oluyor biraz.
Güç seçeneklerinden Hızlı başlatmayı etkinleştir diye bir ayar olması lazım onu kapatırsanız çözülür.Windows 10'a geçince sorun çözüldü. Ayrıca çözümü bu konunun altına yazarsan problem yaşayan diğer kullanıcılar yararlanabilir. Windows 11'de bilgisayarın kapanmaması
Recep Baltaş'ın'da dediği gibi temiz kurulum ile yükselterek kurulum arasında fark yok.
Güç seçeneklerinden hızlı başlatmayı etkinleştir diye bir ayar olması lazım onu kapatırsanız çözülür.
Yükseltmede sıkıntı yaşayabilirsiniz, temiz kurun.Hocam illa temiz mi kurmam gerek ? O kadar oyunu tekrardan yüklemek sancılı oluyor biraz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.