Windows 11'e geçilmeli mi?

Windows 10 yüklemediğinizi umuyorum. Sanal makine programları var orada Windows 10 (AtlasOS versiyornu modlanmış olan) kullanabilirsiniz. Depolama kısmındanda sıkıntı çekmezsiniz. Sisteminizden fazla performansı da beklemeyiniz. Eğer modlanmış sürüm kullanmam derseniz NTLite gibi programlarla kendiniz yapabilirsiniz.
Ne yazık ki dostum çoktan yükledim bile şuanda alışmakta zorlanıyorum ama zamanla alışıcam inşallah.

Ne yazık ki dostum çoktan yükledim bile şu anda alışmakta zorlanıyorum ama zamanla alışıcam inşallah.

Öyleyse hazır Windows kullanıyorken performans için NTLite gibi programlarla Windows'u sadeleştirmeye çalışın.
Şu kanal bu iş için bir nimet (zamanınız varsa) https://m.youtube.com/@deli_petro06

Öyleyse hazır Windows kullanıyorken performans için NTLite gibi programlarla Windows'u sadeleştirmeye çalışın.
Şu kanal bu iş için bir nimet (zamanınız varsa) https://m.youtube.com/@deli_petro06

Ben hazırlamıştım ama neyazık ki laptopumu kırdım. Beklerseniz bu bayramda sistem toplayacağım ve kendim için ISO hazırlayacağımı size de paylaşabilirim.

Ben hazırlamıştım ama neyazık ki laptopumu kırdım. Beklerseniz bu bayramda sistem toplayacağım ve kendim için ISO hazırlayacağımı size de paylaşabilirim.
Tamamdır. Sağol ilgilendiğin için.

Merhaba. Ben Linux kullanıcısıyım. Şu sıralar biraz oyuna meraklı olmaya başladım. Windows 11'e mi yoksa Windows 10'a mı geçmeliyim yoksa Linux'ta mı kalmalıyım?

Sistemim:

Linux Mint.
Intel i5-10210U
Intel UHD Graphics.
NVIDIA MX130.
8 GB RAM.

Herkes farklı bir açıdan bakıp cevaplamış bu biraz kısmet ve şans işi diyebiliriz eski nesil bir i5 2.nesil işlemci Windows 10'dan Windows 11'e geçince daha iyi bir tecrübe yaşadığını belirttiğini duymuştum lakin A6 6400 işlemcili bir sistemde çok kötü olduğunu belirtmişti sizin sisteminiz çok eski değil 10. nesil bir işlemciniz var bence Windows 11 geçmeniz daha güncel ve daha stabil olur diye düşünüyorum.(geçmeden önce BIOS güncellerseniz iyi olur)

Tamamdır. Sağ ol ilgilendiğin.

Herkes farklı bir açıdan bakıp cevaplamış bu biraz kısmet ve şans işi diyebiliriz eski nesil bir i5 2.nesil işlemci Windows 10'dan Windows 11'e geçince daha iyi bir tecrübe yaşadığını belirttiğini duymuştum lakin A6 6400 işlemcili bir sistemde çok kötü olduğunu belirtmişti sizin sisteminiz çok eski değil 10. nesil bir işlemciniz var bence Windows 11 geçmeniz daha güncel ve daha stabil olur diye düşünüyorum.(geçmeden önce BIOS güncellerseniz iyi olur)

RAM konusunda sıkıntı çekebilir 🤔

RAM konusunda sıkıntı çekebilir 🤔

Aslında Windows 10 ile aralarında çok fark yok RAM kullanımında bendeki bilgisayarda 8 GB RAM var 3-3, 5 kullanıyor tabii bu günümüzde oyunlarda sorun yaşatır ama zaten günümüzde oyun oynamak istiyorsanız artık minimum 16 GB RAM olması gerek örnek, CS2 “önerilen sistem” 12 GB tam istiyorlar. Yani şahsen Windows 10 ile arasında çok fark olacağını sanmıyorum RAM olarak.

Merhaba. Ben Linux kullanıcısıyım. Şu sıralar biraz oyuna meraklı olmaya başladım. Windows 11'e mi yoksa Windows 10'a mı geçmeliyim yoksa Linux'ta mı kalmalıyım?

Sistemim:

Linux Mint.
Intel i5-10210U
Intel UHD Graphics.
NVIDIA MX130.
8 GB RAM.

Hocam hiç Linux kullanmadım fakat yanlış hatırlamıyorsam Linux daha iyi FPS vermiyor mu?

Aslında Windows 10 ile aralarında çok fark yok RAM kullanımında bendeki bilgisayarda 8 GB RAM var 3-3, 5 kullanıyor tabii bu günümüzde oyunlarda sorun yaşatır ama zaten günümüzde oyun oynamak istiyorsanız artık minimum 16 GB RAM olması gerek örnek, CS2 “önerilen sistem” 12 GB tam istiyorlar. Yani şahsen Windows 10 ile arasında çok fark olacağını sanmıyorum RAM olarak.

Hocam ben 2023'e kadar Windows 7 kullanıyordum. Bilirsiniz her sistem yükseltmesinde RAM kullanımı artar. Windows 10'a geçtiğimde 3 GB kullanıyordu mecburi RAM almıştım. Sonrasında bahsettiğim programı kullandım, kendime göre ayarladım. RAM kullanımını 1.5 GB düzeyinde boşta kullanıma ulaştım hissedilir fark vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı