Windows 11'e geçilmeli mi?

Neden peki Windows 10 fanboyluğu yapmayalım Windows 11 kat kat daha iyi.

Kötü falan değil kanka takma ciddiyim sisteminde yeterli yalnız temiz kurulum geçmeni tavsiye ederim.

Kral temiz kurulum yapmak bende isterdim ancak PC'ye yeni format attım daha anca bugün bitti tüm indirdiklerim GTA 5 BF1 7 Days to Die Valorant PUBG Forza bunların geri inmesi çok yorar ya.

Fanboylukla ilgisi yok. Kendi şahsi görüşüm bu yönde. Herkesin kendine göre fikri vardır. Size göre iyi bana göre kötü.

Bunun fikirle pek alakası yok bence Windows 10'un size göre iyi olmasının sebebi ne biz performans konusunda söylüyoruz görünüşünü beğenmemiş olabilirsiniz tabii ki.

Sende sorun var diye herkestemi sorun olmalı Windows 11'i hiç kullanılmamış ya da doğru düzgün kuramamış insanlar Windows 11'i kuramadım ve ISO dosyasıyla temiz Windows 10'a geçmeme rağmen olmuştu.

Hocam bende daha yeni geldi sisteminiz yeterli güncellemeyle W11 geçebilirsiniz diye ona rağmen temiz mi geçeyim sizce.

Kral temiz kurulum yapmak bende isterdim ancak PC'ye yeni format attım daha anca bugün bitti tüm indirdiklerim GTA 5 BF1 7 Days to Die Valorant PUBG Forza bunların geri inmesi çok yorar ya.

Kankam sen geçme 12 gelince bak şimdi geçip pişmanlık duyarsan napıcaksın ileride tekrar geçersin zaten bekle sen.

Vallahi sen bilirsin arkadaşımda senin gibi yaptı sorun yaşamadı yaşayan olur diye dedim.

Kankam sen geçme 12 gelince bak şimdi geçip pişmanlık duyarsan napıcaksın ileride tekrar geçersin zaten bekle sen.

Sen Windows 10 ile devam et doğruları konuşuyoruz.

Windows 11'de görev çubuğu küçülmüyor.
Masaüstü sağ tıklayınca menü geç geliyor.
Klasör geçişleri yavaş.
Hem eski hem yeni menüler var ortaya karışık çorba gibi.
Animasyonları çok kasıntı.
TPM saçmalığı ayrı bir dert.

Ben görsellik için Windows 11 kullanıyordum. Şu an oyun oynamak için tekrar Windows 10 geçtim.

Oyun falan oynayacaksan Windows 10, sosyal medya ve film ve diğer işler için Windows 11 öneririm.

Performans olarak pek bir farkı yok. Arayüz olarak daha iyi. Pek bir hata ile karşılaşmadım oyun için kullanıyorum. Şimdi geçmezsen seneye seve seve geçeceksin zaten 10'un desteğinin bitmesine az kaldı. Öyle yerden yere vurulacak kadar hatası yok pek. Birisi görev çubuğu küçültme yok demiş. Görev çubuğunu karınca kadar yapmaya çalışıyor sanırım arkadaş.

Windows 11'de görev çubuğu küçülmüyor.
Masaüstü sağ tıklayınca menü geç geliyor.
Klasör geçişleri yavaş.
Hem eski hem yeni menüler var ortaya karışık çorba gibi.
Animasyonları çok kasıntı.
TPM saçmalığı ayrı bir dert.

Ben görsellik için Windows 11 kullanıyordum. Şu an oyun oynamak için tekrar Windows 10 geçtim.

Oyun falan oynayacaksan Windows 10, sosyal medya ve film ve diğer işler için Windows 11 öneririm.

Anladım hocam bilmiyorum ya yıllardır aynı menü oda sıkıyor aslında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı