Windows 11'e geçmek doğru olan mıdır?

ThunderEkmegi53

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 gb ram 2x8 2133mhz
SSD veya HDD modeli
1tb hdd 250gb ssd
Ekran kartı
gtx 1050 ti 4gb
Anakart
b150 m3
İşlemci
i5-6500
Windows 10 kullanıyorum Windows 11 çok güzel gözüküyor abim de kullanıyor bir sürü hata var diyorsunuz ne gibi hatalar olabilir, mesela oyundayken atacak gibi sorun yaşar mıyım veya internette dolaşırken performans azalır mı? Ha bir de PC healt check de i5-6500 olan işlemcim Windows 11 için uyumlu değil diye saçma bir şey söylüyor.

Windows 10 kullanıyorum Windows 11 çok güzel gözüküyor abim de kullanıyor bir sürü hata var diyorsunuz ne gibi hatalar olabilir, mesela oyundayken atacak gibi sorun yaşar mıyım veya internette dolaşırken performans azalır mı? Ha bir de PC healt check de i5-6500 olan işlemcim Windows 11 için uyumlu değil diye saçma bir şey söylüyor.

Bilgisayarın desteklemiyor. En az 8. nesil Intel CPU lazım.

Yani Windows 11 tam cıkmamış gibi istersen gecip test et beğenmezsen tekrar geri dönersin. Sistemin kaldırıyor zaten ama performans sıkıntısı olur. Cok mobil gibi ofis bilgisayarlara kuralacak bir işletim sistemi gibi.

Ben şu an kullanıyorum ve çok bug olduğunu söyleyebilirim. Bence geçmeyin.

Abimde kullanıyor Ryzen 5 3600 kullanıyor bana sordu sen indirdinmi Windows 11'i diye bende hayır dedim kaldırmıyor dedim kaldırır sadece tam performanslı çalışmaz dedi bir sorun yok dedi abim World of Tanks falan oynuyor ve haberlere bakıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı