Yok bozulmadan önce anakart logosundan sonra Windows açılırkeni diyorum.Anakart sonra bu ekran.
Yok bozulmadan önce anakart logosundan sonra Windows açılırkeni diyorum.
O zaman disk MBR şekilde biçimlendirilmiş büyük ihtimal bu yüzden bilgisayar açılmıyor. Benim aklıma formattan başka bir şey gelmiyor.Anakart logosu ardından Windows.
O zaman disk MBR şekilde biçimlendirilmiş büyük ihtimal bu yüzden bilgisayar açılmıyor. Benim aklıma formattan başka bir şey gelmiyor.
O zaman disk MBR şekilde biçimlendirilmiş büyük ihtimal bu yüzden bilgisayar açılmıyor. Benim aklıma formattan başka bir şey gelmiyor.
Diskiniz MBR iken Windows 11 kurmayın. GPT UEFI olarak USB hazırlayın ve sıfırdan kurun.Bu üzdü işte.
@Recep Baltaş müsait misiniz acaba? Yardımcı olabilir misiniz?
Boot sırasının en başına SSD'yi alarak Windows'u açabildim.
Sanırım anladım. Disklerimin biçimi MBR olduğundan dolayı açılmıyor sistem çünkü CSM kapatınca tek boot opsiyonu kalıyor o da görseldeki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.