Windows 11'i temiz kurulumla yedek SSD'ye kurdum. Görselde gördüğünüz 2 adet Windows sürümünden üst kısımda olan Windows 11 fakat Windows 10 olarak gözüküyor. Altta olan ise gerçek Windows 10 fakat ikisini de Windows 10 olarak gösteriyor. Oyuncular bence kurmamalı. Valorant'ı çalıştırmayı denedim fakat çalıştıramadım. Performans sıkıntısı yaratabilir. Web'de gezinirken fare imleci takılmaya başladı(10 saniye kadar). Arada bir drop giriyor(nadir). Formattan itibaren 1 yıldır kullandığım Windows 10'a pinimi girdikten 1 saniye içinde giriyorum. Windows 11'e ise 2-3 saniye bekletiyor. Fakat bu sorunlar giderilirse, çok iyi olacaktır. Windows 10'a göre daha güzel bence. Ayrıca korsan Windows 10 etkinleştirme yöntemiyle Windows 11 etkinleştirilebiliyor. Görev çubuğu ögeleri ortaya yerleştirildiği için alışılması gerek. Türkçeyi ek paket olarak ayarlardan indirebilirsiniz fakat verimli değil. Kelimelerin %90'ı yine İngilizce. Aslında Windows 11'in şimdi tam olarak kullanılamayacağını çoğu kişi biliyor fakat yine de kursam mı diye şüpheye düşenler için yazayım dedim. Bence deneyip görün
Genel olarak memnun kaldım.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: