Windows 11'in Dosya Gezgini 700 MB+ RAM kullanıyor

Görüldüğü gibi, bu kullanım giderek artıyor. Düşmüyor. Tabii sağ tık yapıp yeniden başlat diyeseye kadar. Çok yüksek oranda bellek sızıntısı var.

Eki Görüntüle 1972598

Windows 10'un Dosya Gezgini ise 43 MB kullanıyor. Gerçekten şaşırtıcı.

Düşünceniz nedir?

Sizce stabillik mi yoksa görünüş mü?

Dosya Gezgini geçmişini temizleyi dener misin?

-Dosya Gezgini penceresinde sol üst taraflarda "görünüm" sekmesi mevcut oraya basıp sağ taraftan "seçenekler" yazısının üstündeki beyaz sayfa gibi olan kutuya tıklayıp karşına açılan kısımda alttaki "temizle" butonuna basarak yapabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görüldüğü gibi, bu kullanım giderek artıyor. Düşmüyor. Tabii sağ tık yapıp yeniden başlat diyeseye kadar. Çok yüksek oranda bellek sızıntısı var.

Eki Görüntüle 1972598

Düşünceniz nedir?

Bir zaman sonra böyle oluyor. Bana göre stabillik.

1696913877190.png

Bu değerleri görünce sevinsem bile, senin 700+ MB'ı görünce üzüldüm be. Umarım çözersin.

Şu başlığı görünce seksen yerden yamalanmış, iş yeri bilgisayarımı kontrol ettim. Takip uygulamaları ve filtrelerle beraber 37MB kullanıyor. Sizin işletim sisteminizde bir problem olmalı.

Eki Görüntüle 1972598

Düşünceniz nedir?

Bildiğim kadarıyla bu Windows 11 Dosya Gezginindeki bir hatadan kaynaklı. Dosya Gezgini'ni kapatıp açtıkça RAM tüketimi sürekli artıyordu. Sanırım hâlâ düzeltilmedi. Görev Yöneticisi'nden yeniden başlat diyene kadar düşmüyor. Şu an evde değilim müsait olan biri deneyip paylaşabilir sonucu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı