Windows 12 çıkar mı?

2025'te Windows 10'un desteği bitecek bana kalırsa 2026 gibi çıkacaktır.

Bak kanka 7/8/8.1/10
Bak +1 +0.1 +2 şimdi tekrar +1 = Windows 11 sıra 0.1'de Windows 11.1
Zamanında Windows 11 çıkmayacak falan deniyordu. Windows 10 üzerinden yeni güncellemeleri alacak deniliyordu ama geldi.

Purple Emirhan.

Hocam o özellik geldi 2 3 hafta önce Insider a. Ben kullanıyorum sorun yok.

Hocam o özellik geldi 2-3 hafta önce Insider'a. Ben kullanıyorum sorun yok.

Windows'ta hep var olan bir özellik neden çıkarılır ki anlam veremedim. Windows 11'in tam olgunlaşması için zaman var hala.

Hocam neden öyle dediniz ben kullanıyorum gayet memnunum.

Ben de memnunum kullanışlı ve tasarımı da güzel ama sorun Windows 10 ile arasında çok bir fark olmaması yani Windows 10'dan 11'e geçmek için pek bir sebep yok bu yüzden gereksiz ve çıkmaması gereken bir işletim sistemi daha geç çıkarsalar çok daha iyi olabilir di

Hayır Windows 11 var şimdilik o son işletim sistemi yanlış bilgi vermeyin.
İroni yapıyorum, lütfen Microsoftun bu açıklamasından sonra asıl sizler forumda gereksiz tartışmalar yapıp kendinizi yormayın. Son söz Microsoft cugulisi tarafından söylenmiştir.

İroni yapıyorum, lütfen Microsoft'un bu açıklamasından sonra asıl sizler forumda gereksiz tartışmalar yapıp kendinizi yormayın. Son söz Microsoft cugulisi tarafından söylenmiştir.

İroni yapıyorsanız yorumunuzun sonuna ünlem işareti koyun yoksa yanlış bilgi olarak anlaşılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…