Windows 12 çıkar mı?

Benim 10 GB RAM ile durumum bu Windows 10'da iken %25 30 ile kullanırdı şu an 40'ı buluyor bunda böyleyse 22H2 RTM de yandık. Regedit ayarı ile kısıtlamama rağmen böyle.

Eki Görüntüle 1362487
Normal sürüm mü Insider mı kullanıyorsunuz?
Benim sürümüm 21H2 22.000.613
Dediğiniz gibi ise 22H2 RTM sürümünde ayvayı yedik gibi🙃

Windows 11 lite yükledim, şimdiye kadar yüklediğim tüm 10-11'lerden akıcı ve tepkisel çalışıyor, hiç beklemediğim bir sürpriz oldu. Günceli takip etmekten bıkanlara ilaç gibi geleceğine eminim.

Windows 11 güzel sistem ama 22H2 ile RAM kullanımı biraz daha artacak 4 GB RAM devri 22H2 ile bitebilir. O sürümde artmış RAM kullanımı.

Windows 11 neredeyse 10 aynısı sadece teması farklı gibi geliyor bana çok fark göremedim biraz RAM tuzağı gibi geldi bana.
Windows 11 Lite yükledim, şimdiye kadar yüklediğim tüm 10-11'lerden akıcı ve tepkisel çalışıyor, hiç beklemediğim bir sürpriz oldu. Günceli takip etmekten bıkanlara ilaç gibi geleceğine eminim.

Hocam modlu sürümler kullanımdan bir süre sonra sorun çıkarabiliyor bende sürekle boot dosyaları bozuluyordu ama şu an Home sl deyim gayet iyi.
Bir rehber yazısı vs. var mı?

Hocam benim de elimde güvendiğim sitelerin modlu ISO'ları var ama Technopat OS siteyi koymama izin vermiyor siliniyor.

Windows 11 neredeyse 10 aynısı sadece teması farklı gibi geliyor bana çok fark göremedim biraz RAM tuzağı gibi geldi bana.

Hocam modlu sürümler kullanımdan bir süre sonra sorun çıkarabiliyor bende sürekle boot dosyaları bozuluyordu ama şu an Home sl deyim gayet iyi.

Hocam benim de elimde güvendiğim sitelerin modlu ISO'ları var ama Technopat OS siteyi koymama izin vermiyor siliniyor.
berat@outlook.sg adresine yollayabilir misiniz?

@tecnoemo Daha dur hele Windows 11 bile yarım yamalak çıktı, Windows 11 rayına oturmadan yeni Windows çıkaracaklarını sanmıyorum. Vista ve Win 8 gibi facialı olursa kullanıcıların şikayetleri de çok olursa ancak Win 11.1 veya başka adıyla çıkarabilir.
Aynen öyle 4 GB RAM devrini bitirebilir.
16 GB RAM'i olanlar mutlu :) APU kullananlar minimum 12 GB RAM kullanmalı bu devirde.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı