Windows 12 çıkar mı?

@tecnoemo Daha dur hele Windows 11 bile yarım yamalak çıktı, Windows 11 rayına oturmadan yeni Windows çıkaracaklarını sanmıyorum. Vista ve Win 8 gibi facialı olursa kullanıcıların şikayetleri de çok olursa ancak Win 11.1 veya başka adıyla çıkarabilir.

16 GB RAM'i olanlar mutlu :) APU kullananlar minimum 12 GB RAM kullanmalı bu devirde.
çıkmaz Windows 11.1 çünkü önde olduğu konular var ama 22h2 güncellemesi her şeyi değiştirebilir nasıl durumu ya iyiye doğru yada kötüye doğru değiştirebilir.

Windows XP'den beri aynı NT çekirdeği kullanılıyor. Eğer yine aynı çekirdekten *yeni* işletim sistemi çıkarmak isterlerse çok zor olmayacaktır. Ne kadar doğru bilemem ama Windows 12 için çalışmaların başladığına dair bir yazı okumuştum kaynağı hatırlamıyorum.

Windows XP'den beri aynı NT çekirdeği kullanılıyor. Eğer yine aynı çekirdekten *yeni* işletim sistemi çıkarmak isterlerse çok zor olmayacaktır. Ne kadar doğru bilemem ama Windows 12 için çalışmaların başladığına dair bir yazı okumuştum kaynağı hatırlamıyorum.
Hacı gelişmiştir ya. Hep aynı değildir.

Bak kanka 7/8/8.1/10
Bak +1 +0.1 +2 şimdi tekrar +1 = Windows 11 sıra 0.1'de Windows 11.1

Olayın sırayla alakası yok. Windows 8 çıktığında kullanılamaz bir işletim sistemiydi. Güncelleme veya service pack çıkarmak yerine Windows 8.1 adı altında sorunların düzeltildiği bir işletim sistemi çıkardılar.

Olayın sırayla alakası yok. Windows 8 çıktığında kullanılamaz bir işletim sistemiydi. Güncelleme veya service pack çıkarmak yerine Windows 8.1 adı altında sorunların düzeltildiği bir işletim sistemi çıkardılar.
Ama Windows 11'de ise service Pack yada büyük güncellemeler ile düzeltebilirler hataları ve kullanışlı yapabilirler.
Büyük ihtimal güncellemeler gelir çünkü Service Pack devri bitti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı