Windows 12 çıkar mı?

Oyun açmayan Linux ile size iyi oyunlar.

Konu kilitlensin.

@Recep Baltaş
Seninle tartışılmaz, konuşulmaz. Aynen kardeşim Linux oyun açmıyor.
Recep Baltaş:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Seninle tartışılmaz, konuşulmaz. Aynen kardeşim Linux oyun açmıyor.
Recep Baltaş:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuyu terket.

Linux oyun açmıyor, açsa bile performans veremiyor.

Ubuntu ile oyun açmayı denemiştim Minecraft dışında hiçbir şeyi açmadı.

Konuyu terket.

Linux oyun açmıyor, açsa bile performans veremiyor.

Ubuntu ile oyun açmayı denemiştim Minecraft dışında hiçbir şeyi açmadı.
Sen kimsin de bana Konuyu terket diyorsun?
Sen becerememişsin. İstersen bir bak da gel. Korsan dahil gayet güzel çoğu oyun Proton,Lutris gibi araçlarla oynanıyor. Ve gayet de yer yer Windows'dan daha yüksek FPS'ler alınabiliyor. Ama sen körkütük cahil olduğun için anlamazsın.
Rehber: Arch Linux'ta Oyun Oynamak ve Linux-Windows Karşılaştırması (1041 FPS) forumda nasıl yapılacağına dair rehber de mevcut.

Sen kimsin de bana Konuyu terket diyorsun?
Sen becerememişsin. İstersen bir bak da gel. Korsan dahil gayet güzel çoğu oyun Proton,Lutris gibi araçlarla oynanıyor. Ve gayet de yer yer Windows'dan daha yüksek FPS'ler alınabiliyor. Ama sen körkütük cahil olduğun için anlamazsın.
Rehber: Arch Linux'ta Oyun Oynamak ve Linux-Windows Karşılaştırması (1041 FPS) forumda nasıl yapılacağına dair rehber de mevcut.

1000 FPS konuları yeniden gündeme geldi.

Tamam en Linux sensin.

Bütün oyunlara destek geldiği zaman hepimiz ölmüş olacağız.
O kadar da geç olmayacak. Son 1 senede bile inanılmaz bir gelişme oldu SteamOS sayesinde. Ayrıca popüler oyunların çok büyük bir çoğunluğu cayır cayır çalışıyor. Bakın Linux ile Windows'u kıyaslayıp Linux iyidir ya da Windows candır demek kadar saçma birşey yok. İkisinin amacı farklı bir kere.

Linux'a neden Armoury Crate ve AI Suite 3 gibi yazılımların desteği gelmiyor? AMD Radeon Software'in Linux için versiyonu yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı