Windows 12 çıkar mı?

Hocam birkaç tane oyunda oynuyorum sıkıntı çıkarmaz değil mi oyunda daha çok Pop!_OS öneriyorlar.
Sisteminiz kötühocam, Pop OS size fazla gelir, zaten Pop önerilme sebebi NVIDIA için kendi fixleri olmasından.NVIDIA kullanmıyorsunuz zaten :ÇD
Bazıları Linux'u kendini havalı göstermek için kullanıyor. O terminal kalksın, ya da Windows'taki PowerShell gibi gereksiz olsun. Bir günde 50 milyon kullanıcı kazanır.

O kodları öğrenmek her insanın işine gelmiyor.
Yazıyı okudun mu ve powershell gereksiz mi?

Şimdi ISO'yu Rufus ile yazdırıp bilgisayarı ondan başlatınca direkt kurmadan da kullanabilirsiniz ama normale göre performans biraz kötü kalacaktır. PXCX2 emülatörü hakkında bilgim yok, sizin için cuma namazından sonra araştırırım.
PCSX2 desteği bulunuyor, daha kullanmadım linuxta ama muhtemelen Vulkandan ve OpenGLden sebep daha iyi çalışır.

Sisteminiz kötühocam, Pop OS size fazla gelir, zaten Pop önerilme sebebi NVIDIA için kendi fixleri olmasından.NVIDIA kullanmıyorsunuz zaten :ÇD

Yazıyı okudun mu ve powershell gereksiz mi?
PowerShell'i sıradan bir kullanıcı kullanmaz. Yazılım ile uğraşıyorlarsa bilemem.

Ama Windows konusu ne hale geldi ya.

Nasıl kullanmıyor Allah'ın Chrome'unu indirmek için yarım saat uğraştım, olmayınca da arkadaşımı çağırdım o çözdü. Çok kanser bir Kernel.
1676629327511.png

1676629349930.jpeg

Flatpakten falan da değil resmi repolardan :D

Burası GNU/Linux konusu değil, adamakıllı Windows 12 hakkında bir soru sordum. Burada Linux'u nasıl Rufus'la DVD'ye yazdırırım diyorsunuz. Zahmet olmazsa kendiniz açın konunuzu.

Doğru konu biraz kaydı özür dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı