Windows 12 ne zaman çıkacak?

Makaleler
54
Yer
Osmaniye, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Windows 12 ne zaman çıkacak? Sizinti var mi? Çıkacak mı?

Bu gece de çıkmadı. İnşallah yarın gece.

Yakın zamanda geleceğini hiç sanmıyorum, en yakın 2026 derim ben. Sistem gereksinimlerini arttırdılar bir sürü şikayet oldu, hala %55-60 civarında sanırım 10 a kıyasla. 12' ye daha vardır.

Bazı Fan Edition'lar gördüm görev çubuğu MacOS gibi oluyor widgetlar harikaydı biraz android'e dönecek sanırsam çıkarsa. Tahminim 2027-2030 arası.

Bazı fan Edition'lar gördüm görev çubuğu macOS gibi oluyor widgetlar harikaydı biraz Android'e dönecek sanırsam çıkarsa. Tahminim 2027-2030 arası.

W8-10 döneminde tasarım flat dı şimdi daha yumuşak hatlara geçiyoruz.

W8-10 döneminde tasarım flat dı şimdi daha yumuşak hatlara geçiyoruz.
2015'ten bu yana Win 10 kullanıyordum. Win 11 biraz çocuksu geldi arayüzü başta sonradan göz alışıyor uygulama simgeleri falanda basit tek düze renklere dönüyor. örneğin.
1734904288323.png

Hazırlanıyorlar Windows 12 de sadece yapay zeka işlemci ünitesi olan işlemciler çalıştırabilecek. Şu anki tüm seriyi eleyecekler. Millete de gidin yeni PC alın diyecekler.

Tabii bu ciddi olmasa da benim aklıma geliyor 11 de yaptılar. 12 de mutlaka yine işlemci vs bir şeyler yaparlar. Bunların amacı artık farklı PC donanımcılarla anlaşmalı gidiyorlar amaç satış satış satış. Öyle al PC 5-6 sene kullanmanı istemiyorlar her gün al diyorlar al al al.

Hazırlanıyorlar Windows 12 de sadece yapay zeka işlemci ünitesi olan işlemciler çalıştırabilecek. Şu anki tüm seriyi eleyecekler. Millete de gidin yeni PC alın diyecekler.

Tabii bu ciddi olmasa da benim aklıma geliyor 11 de yaptılar. 12 de mutlaka yine işlemci vs bir şeyler yaparlar. Bunların amacı artık farklı PC donanımcılarla anlaşmalı gidiyorlar amaç satış satış satış. Öyle al PC 5-6 sene kullanmanı istemiyorlar her gün al diyorlar al al al.

Intel Core Ultra serisine destek olmak için yapay zeka işlemcisini zorlayabilirler gibi geldi bana ikisi de Amerikan şirketi olunca Intel'in de bulunduğu durumları göz önüne alırsak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı