Windows 2. SSD olmadan boot etmiyor

Keremyzc54

Decapat
Yer
Sakarya, Adapazarı
Daha fazla  
Samsung 870EVO SSD tek başına boot edemiyor, Kingston SSD yide takmam gerekiyor. Kingston takılıyken boot ederken işletim sistemi seçtiriyor. Windows 11 olanı seçince Samsung'dan açılıyor. Kısacası Kingston ve Samsung SSD takılıyken boot ediyor. Ancak sadece Samsung SSD takılıyken, sanki SSD'nin içi boşmuş gibi davranıyor.

Onu muhtemelen boot edilebilir olarak görmüyor bendede oluyor o diğer diski boot edemiyorum.

Yada belki giriş yeriylede alakalı olabilir bir ihtimal veya bilgisayar ssdyi okuyamıyor da olabilir

Son düzenleme:
efi boot partition muhtemelen diğer diske kruludur i, parititon manager den diskleri SS ini atabilir misin?

Hocam aslına bakarsanız Windows'un kendi disk yönetimi uygulaması var. Sizden onun SS ini atmanızı istemiştim. Görmek istediği şekil ekteki gibidir.
Görev yöneticisindeki Windows logosuna sağ tıkladığınızda oradaki seçeneklerden biri, "disk yönetimi"dir
Ek: görsel

tamam

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-17 171119.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-17 171119.png
    61,4 KB · Görüntüleme: 21
gördüğünüz üzere siz recovery ve efi bölümlerini Kingston SSD nize kurmuşsunuz. snırım başka bir windows yüklerken böyle oldu veya windwos u başka dizke taşıdınız. çözzüm için şu kodu, CMD yi yönetici olarak çalıştırıp girin

bcdboot C:\Windows /s C: /f UEFI

recovery için de şu kod girin:

recimg

sanırım çözülmesi lazım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı