- Makaleler
- 18
Yazılımlarla alakalı bu, Windows 9 olsaydı, 9X sistemler ile çakışırdı.Windows 9 yok.
XP var yazmışsın? Belki de çok güzel oldu, en iyisi XP koyalım demişlerdirWindows 6
Yazılımlarla alakalı bu, Windows 9 olsaydı, 9X sistemler ile çakışırdı.Windows 9 yok.
XP var yazmışsın? Belki de çok güzel oldu, en iyisi XP koyalım demişlerdirWindows 6
Bak kendin de çözmüşsün, evet iPhone'dan bahsediyordum.Apple kaç yıllık şirket haberin var mı? Ya da sadece iPhone'dan bahsediyorsan o zaman doğru.
Sonradan farkedip editledim cevabıBak kendin de çözmüşsün, evet iPhone'dan bahsediyordum.
Tepkim şu, "Vov".Microsoft, sayılı isimlendirmeye Windows 7 ile başladı. Daha önceden de Windows 1.0-3.1 zamanında sayılı isimlendirme vardı. Hatta bu sayılı isimlendirme Windows NT ailesinde 3.1, 3.5, 3.51 ve 4.0 sürümlerinde kullanıldı. Fakat o zamanlar işletim sisteminin sürüm numarası ile isim belirleniyordu. Windows 7 ile tekrar sayılı isimlendirmeye dönüldüğünde ise sürüm numarasındaki ilk sayı ile ikinci sayının toplamı o sürümün ismi olmaya başladı. Örneğin, Windows 7'nin sürüm numarası 6.1, Windows 8 ise 6.2. Fakat 6.0 sürümünün ismi Windows Vista idi. Yani Windows 6 aslında Windows Vista'dır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.