Ama 2 GB RAM'li 15 yıllık cihazlara mecbur yükleniyor çünkü 8 üstü driver yok.
Güncelliği sevenler için, Windows 11 bugün çıksın Windows 10'u anında satarlar.
Anlamıyorlar ki. Ya cihazı çöpe atacaksın ya 7 starter. Başka alternatif yok. Gelde 10 sevdalılarına anlat.
Aynen.Aman ya, sanki Windows 7 dünyada gelmiş geçmiş en çöp işletim sistemi. Size hantal Windows 10'la iyi eğlenceler. Ben arkadaşımı satacak kadar keriz bir insan değilim.
Amerika'da eski PC bulamazsın bile, hepsi orta seviye. Microsoft buna göre ilerliyor. Sizin çöp bilgisayarlarla bunları demeniz aşırı normal. Boşuna gidip Windows 10'a laf atmayın. Fanboy falan değilim, doğruları söylüyorum.Anlamıyorlar ki. Ya cihazı çöpe atacaksın ya 7 starter. Başka alternatif yok. Gelde 10 sevdalılarına anlat.
Amerika'da eski PC bulamazsın bile, hepsi orta seviye. Microsoft buna göre ilerliyor. Sizin çöp bilgisayarlarla bunları demeniz aşırı normal. Boşuna gidip Windows 10'a laf atmayın. Fanboy falan değilim, doğruları söylüyorum.
Bende HDD var, Windows 7 kullanıyorum.Windows 7 biteli çok oldu. Zaten herkes SSD sahibi, o yüzden Windows 10 iyidir.
Amerika'da eski PC bulamazsın bile, hepsi orta seviye. Microsoft buna göre ilerliyor. Sizin çöp bilgisayarlarla bunları demeniz aşırı normal. Boşuna gidip Windows 10'a laf atmayın. Fanboy falan değilim, doğruları söylüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.