Windows 7 eksileri artıları

kaan88

Hectopat
Katılım
8 Ekim 2014
Mesajlar
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Win 7 kurarsam ne kaybeder ne kazanırım? Mesela hangı oyunları acar acmaz ? Performans hız gibi şeyler. Yardımcı olursanız sevinirim :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu sol alttan girilen arayüz mü artık neyse 8.1'deki, çok boş gereksiz bir şey arada birde kasıyor Windows 10'da öyle değil sanırım 7'dekinin benzeri biraz yaygınlaşsın direk 10 geçeceğim. Diğer açıdan şuan için 7'den geçmiş biri olarak W8.1 daha üstün genel olarak.
 
Win7 en büyük artısı XP'den güncel olması ve XP müşterisine hitap etmesidir. Evet Windows 8.1 Güncel ve Stabil olabilir gel gelelim Bu ülkenin büyük çoğunluğu XP'den gelme. Doğal olarak gerek medya ve internette gördükleri 8.1 Görüntüleri insanlara karmaşık geliyor bu yüzden en azından Windows 10'a kadar kullanılabilir bir İşletim Sistemi..
 
Tasarımı bence windows 8'e göre kötü. En büyük eksisi güncel değil artık mesela directx 12 desteğini almayacak. Açamayağı oyun yoktur bence.
 
Windows 7 = Her oyunu açar.
Windows 8.1 = Her oyunu açar + daha hızlı + daha stabil + daha güvenlidir.

Ya da direk Windows 10'a geç.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı