Windows 7 hala kullanılır mı?

Yer
Rize, Ardeşen
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP 15-R103NT Laptop
Intel(R) Core(TM) i5-4210U CPU @ 1.70GHz 2.40GHz
NVIDIA GeForce GT820M
DDR3 1600MHz 4,00 GB RAM
Kingston 224 GB SDD
Meslek
Mafya babası
Zamanın kralı günümüzün ise desteği bitene kadar hala tercih edilen bir işletim sistemiydi Windows 7 anti virüs ve güvenlik uygulamaları kursak bile hala kullanılır mı?

Dosya Ekleri

• Windows-7-Free-Download-805545642.jpg
    Windows-7-Free-Download-805545642.jpg
    111,6 KB · Görüntüleme: 132
Windows 8.1 kaldirmiyorsa, neden kullanilmazsin? Yapacak pek bir şey yok.

Zamanın kralı günümüzün ise desteği bitene kadar hala tercih edilen bir işletim sistemiydi Windows 7 anti virüs ve güvenlik uygulamaları kursak bile hala kullanılır mı?

Günlük için kullanılır.

Bilgisayara göre değişir ama yeni oyunlar artık Windows 7 desteklemiyor. 8.1 kaldırılıyorsa o kullanılmalı.

Duyduğuma göre bu yıl 8.1 ve Windows 7 içinde Steam desteği kalkıyormuş

Bir şeyler izlemek için ve internette dolaşmak için kullanılır, diğer türlü uygulama yükle, oyun yükle gibi şeyleri yapabilecek bir işletim sistemi değil artık.

Linux adinda bir nimet var, tanistirayim.

Eski bir bilgisayarınız varsa zaten en iyi alternatif başka kullanabileceğiniz performanslı bir işletim sistemi 8 dışında yok. Onun dışında hala daha kullanılabilir video izlemek internet de dolaşmak eski oyunların çoğunu oynayabilirsiniz. Fakat 2024 de Steam desteğini kesiyor Windows 7'den o yüzden malum yollardan indirerek devam edersiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı