Hocam o ayarı yaptıktan sonra Windows 10 açılmaz zaten, Windows 7 USB'si ile temiz kurulum yapmanız lazım.
Windows 7'ye geçmek istiyorum ama bu hatayı veriyor ne yapmalıyım?
Eki Görüntüle 2551881
Önceden windows 7'ydi sonradan windows 10 yapmışlar.Normalde windows 7 bu bilgisayar.
Nereden geçiyorsunuz?
Google Drive - Quota exceeded
drive.usercontent.google.com
yaptım açılırken windows düzgün bir şekilde başlatılamadı dedi sonra gelişmiş seçenekelere girip çık ve devam et'e bastımBIOS'a girdiğinizde Boot Mode veya UEFI/Legacy gibi bir ayar olması lazım, o kısımda Legacy (CSM) seçin.
Hocam o ayarı yaptıktan sonra Windows 10 açılmaz zaten, Windows 7 USB'si ile temiz kurulum yapmanız lazım.yaptım açılırken windows düzgün bir şekilde başlatılamadı dedi sonra gelişmiş seçenekelere girip çık ve devam et'e bastım
Hocam o ayarı yaptıktan sonra Windows 10 açılmaz zaten, Windows 7 USB'si ile temiz kurulum yapmanız lazım.
USB'nin boş olması gerekiyor dimi?Dediğiniz ile pek alakalı olduğunu düşlünmüyorum.
Tüm Windows 7 ISO dosyaları
Windows 7 ISO Arşivi Şifreli arşivler için şifre: technopat NOT: Tüm dosyalar orijinaldir, güvenle indirebilirsiniz. Yaşadığınız sorunlar için lütfen yeni konu açınız. Bu konu sadece kaynak olması için açılmıştır. ISO bütünlüğünü doğrulamak için Hash doğrulaması yapabilirsiniz...www.technopat.net
Bu adrese giderek .iso dosyası indirin.
Rufus - The Official Website (Download, New Releases)
Rufus is a small application that creates bootable USB drives, which can then be used to install or run Microsoft Windows, Linux or DOS. In just a few minutes, and with very few clicks, Rufus can help you run a new Operating System on your computer...rufus.ie
Bu adresten Rufus'u indirin
![]()
Rufus Kurulumu ve Kullanımı
Merhaba değerli okurlarımız! Bugün yine güzel bir yazıyla karşınızdayım. Yazımızın başlığında da yazdığı gibi bugün Rufus programını inceleyeceğiz. Rufus Nedir ve Niçin Kullanılır ? Rufus, işletim …makerorange.wordpress.com
Daha sonra USB'nizi takın ve Rufus üzerinden .iso dosyanızı yazdırın.
En son, bilgisayarınızı USB'den başlatın. Ve Windows 7'yi kurun.
USB'nin boş olması gerekiyor dimi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.