Windows 7 mi Windows 10 mu?

Windows 7 çok eski, Windows 10 ise sizin sisteme ağır geliyor. Windows 8.1 ne eski ne de ağır, halen güvenlik güncellemelerini alıyor. 64 Bit SL modelini kur gitsin, emin ol Windows 7'den daha hızlı açılıp, uygulamalarda daha hızlı tepki verecektir.
Bu arada nasıl lisanlayacaksınız?

Windows 8.1 aktivasyon süresi dolsa bile kullanılabiliyormu merak ettim. İlk çıktığında denemiştim ama beğenmeyip windows 7'ye donüş yapmıştım.

Windows 7 çok eski, Windows 10 ise sizin sisteme ağır geliyor. Windows 8.1 ne eski ne de ağır, halen güvenlik güncellemelerini alıyor. 64 Bit SL modelini kur gitsin, emin ol Windows 7'den daha hızlı açılıp, uygulamalarda daha hızlı tepki verecektir.
Bu arada nasıl lisanlayacaksınız?
Bilgisayarı aldığım Win 7 kuruluydu sonra Win 10 geçtim nasıl yaptığımı hatırlamıyorum.
Bahsettiğiniz lisanslama olayı nedir bilmiyorum direkt geçiş yapamıyor muyum
Satın mı almam gerekiyor ?

10 güncel.PNG

Buna 10 Pro kurmuştum Linux Mint 20 xfce X64 kur.
www.linuxmint.net.tr

Birisi demiş windows 10 hızlı olması için ssd alın diye millet gidip cayır cayır ssd alıyor. Benim laptop ve masaüstü bilgisayarda ssd yok ama windows 10 hızlı çalışıyor.

Birisi demiş windows 10 hızlı olması için ssd alın diye millet gidip cayır cayır ssd alıyor. Benim laptop ve masaüstü bilgisayarda SSD yok ama windows 10 hızlı çalışıyor.
Evet millet doğru diyor Windows 10 SSD siz çok yavaş bide bu arkadaşın HDD i 5400 rpm olmalı 10 yıldan kalan HDD le Windows 10 tabi yavaş çalışır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı