Hocam her sistem eninde sonunda bir gün kasıyor.
Doğru diyorsun hocam ama ben HDD kullanıyorum 8.1 kurmuştum çok hızlı açılıyordu sanki SSD varmış gibi o yüzden tavsiyem 8.1.
Hocam her sistem eninde sonunda bir gün kasıyor.
Windows 8.1 kur rahatla.
O konuda haklısınız.Doğru diyorsun hocam ama ben HDD kullanıyorum 8.1 kurmuştum çok hızlı açılıyordu sanki SSD varmış gibi o yüzden tavsiyem 8.1.
Doğru diyorsun hocam ama ben HDD kullanıyorum 8.1 kurmuştum çok hızlı açılıyordu sanki SSD varmış gibi o yüzden tavsiyem 8.1.
Ekran kartı sürücülerinizi internetten yükleyiniz.Zaten 8.1 SL kurulu 2 haftadır. Gayet memnunum fakat ekran kartı sürücüsü işleri bozdu.
Hocam bunu herkes biliyor zaten. Ama arkadaşımızın güncelleme alan bir sistem kurmuş olması onun yararına. Burada Windows 7'ye kesinlikle düşmanlık yapmıyorum bende kullandım ve çok memnun kalmıştım.Windows 8.1 ile Windows 10 RAM kullanım değerleri aynı Windows 7 8.1'den daha hızlıdır.
A
Ekran kartı sürücülerinizi internetten yükleyiniz.
Windows 8.1 ile Windows 10 RAM kullanım değerleri aynı Windows 7 8.1'den daha hızlıdır.
Windows 8.1'in en kötü yanı sürücüleri direkt kendinizin kurması gerekliği.Zaten kendi sitesinden elle kurdum hocam.
Driver programları denemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.