Windows 7 mouse aygıt tanınmadı sorunu

Abdüssamed123

Hectopat
Daha fazla  
Normal çalışan mouse bilgisayara yüklediğim bazı programlar sonrasında çalışmaz oluyor. USB aygıtı tanınmadı hatası veriyor. Programları siliyorum tekrar çalışmaya başlıyor fakat 1 süre sonra tekrar gidiyor. Takıp çıkarma yapıyorum fakat bilgisayar görmüyor. Ta ki sabah olana kadar. Sabah uyanınca açtığımda normal çalışıyor. Mouse benim bilgisayarım hariç her bilgisayarda sorunsuz çalışıyor. Başka bilgisayarda deniyorum, otg kablo ile telefona takıyorum sorunsuz çalışıyor.
Bilgisayarıma başka bir mouse takıyorum o da çalışıyor. 2 kere format attım. Sorun düzelmedi. Bilgisayar bu mouse u istemiyor sanki. Burada önerebileceğiniz her şeyi yapmışımdır muhtemelen.
Sürücüleri silip yükledim.
USB sürücülerini kaldırıp baştan kurdum.
Antivirüs ile tarattım virüs yok.
Sistemim tamamen güncel.
Combofix ile tarattım bir sorun yok.
Tüm kabloları çıkarıp baştan taktım. Statik elektrik olayı için.
Laptobun içini açıp temizledim toza dair hiçbir şey yok içeride.
Aklıma gelebilecek ve internette okuduğum her şeyi yaptım ama sorunu kalıcı olarak çözemedim.
Ve mouse bozuk değil gayet düzgün çalışıyor başka bilgisayarlarda.
Bunu çözebilen olursa evimde 1 hafta misafir edeceğim otel gibi kullanabilir evi.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    3,2 KB · Görüntüleme: 142
  • 2.png
    2.png
    4,3 KB · Görüntüleme: 236
  • 3.png
    3.png
    1,8 KB · Görüntüleme: 165
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı