Windows 8.1 kurabilirsin. Hafif bir işletim sistemi ve güncelleme alıyor. Ama Windows 7 kurman istiyorsan Home Basic sürümünü kur. Aero teması olmadığı için sistem rahat çalışır.
hocam windows 8.1 kurdum çok memnunum sağolun hiç donma kasma olmadı bide phoenix os yükledim ikisinide kullaniyomWindows 8.1 kurabilirsin. Hafif bir işletim sistemi ve güncelleme alıyor. Ama Windows 7 kurman istiyorsan Home Basic sürümünü kur. Aero teması olmadığı için sistem rahat çalışır.
Hocam Windows 8.1 kurdum çok memnunum sağ olun hiç donma kasma olmadı bir de Phoenix OS yükledim ikisini de kullanıyorum
Evet ikisini birden kullanıyorum canım sıkılınca bilgisayarı yeniden başlatıyorum phoenix os'u seçiyorum brawl stars falan oynuyorum.Phoenix OS Android tabanlı işletim sistemi mi diyorsunuz?
Evet ikisini birden kullanıyorum canım sıkılınca bilgisayarı yeniden başlatıyorum Phoenix OS'u seçiyorum Brawl Stars falan oynuyorum.
Daha öncede başka bilgisayarda da kullandım ama hiç hata olmadı.Dikkat edin istemde sorun çıkmasın. Genelde grub Çince olur ve sorun olunca muhatap bulmanız zorlaşır.
Daha önce de başka bilgisayarda da kullandım ama hiç hata olmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.