Windows 7 Pro 64 Bit Ram sorunu - MSI P4M900M2

• Konuyu başlatan Arch
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 5.736
Direk çalıştırmayacaksın. Usb bootable edip dosyaları içine atacaksın ve Aşağıda ki ekran geldiğinde;

747559173_d586e87fbc_o.jpg

"afud408.exe A7255VMS.560" Yazıp Enter tuşuna basacaksın ve resimde gördüğün gibi "Program enden normaly" yazdığında bilgisayarı yeniden başlatıp bios'a gireceksin ve default yapıp kaydedip çıkacaksın.
Verdiğim bios yanlış değil.

Sakat işmiş. Bios güncellemek haricinde başka bir yol yok mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elektrik vs giderse veya herhangi bir ters durumda sonuç vahim oluyor ihtimaller düşük olsa bile göze almak lazım. Ramleri gene teker teker deneyecem. Eğer olmazsa bios güncelleyebilirim belki veya olmadı ddr3 anakart alırım.

Direk çalıştırmayacaksın. Usb bootable edip dosyaları içine atacaksın ve Aşağıda ki ekran geldiğinde;

747559173_d586e87fbc_o.jpg

"afud408.exe A7255VMS.560" Yazıp Enter tuşuna basacaksın ve resimde gördüğün gibi "Program enden normaly" yazdığında bilgisayarı yeniden başlatıp bios'a gireceksin ve default yapıp kaydedip çıkacaksın.
Verdiğim bios yanlış değil.

Şaka gibi ya :) Bu iş öyle 1 saat falan sürmüyor. İki dakika falan sürüyor. Sonra "hiçbir yerde çözüm bulamadım" diye dolaşma etrafta. BIOS güncellemesi genelde çözer bu tür bellek sorunlarını.

Yapmayı deniyordum şimdi fakat usb'yi biosta sata 1'e almayı bırakın, biosta usb yazan bir şey bulamadım.

Usb'yi sata 1'e alın kim dedi. Öyle bir seçenek zaten olamaz. Biostan 1. olana usb yoksa usb fdd veya usb zip deneyebilirsin. Buda olmaz ise Boot menü açma tuşu varsa oradan usb belleği seçebilirsin.

bios_usb_boot.jpg

Şimdi indirdiğim rar'ı direk Usb'ye mi atıp oradan usb-zip i seçicem? Yoksa rardan çıkartıp dosyaları mı Usb'ye atıcam?

Şimdi indirdiğim rar'ı direk Usb'ye mi atıp oradan usb-zip i seçicem? Yoksa rardan çıkartıp dosyaları mı Usb'ye atıcam?
Yazdıklarımı okumuyorsun sonra tekrar soruyorsun. Yukarı da ne yazdım? Dosyaları usb belleğin içine atacan diyoruz, rar atın dediğimi gördün mü?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı