Windows 7 sistem çok kasıyor

Anlayamadım ama benim yedeklemeye ihtiyacım yok ben bu haliye kasmasını engellemek istiyorum.
Boş veya kullanmadığınız tüm dosyalardan kurtulun haricinde crack ile indirilen programlar veya dosyalarda yavaşlık sağlayabiliyor.
Eğer bu saydıklarımın hepsini yaptıysanız ve hala düzelmediyse yükseltme vakti gelmiştir.

Çalıştır programına MSConfig yazıp başlangıç kısmından bütün programları kapatıp yeniden başlatın. Disk temizleme ve birleştirme işlemlerini yapın. Yine Çalıştır programına sevices.msc yazıp gereksiz hizmetleri kapatın. Windows Update üzerinden güncelleştirmeleri yüklemeni tavsiye ederim. RAM ve SSD takviyesi yapabilirsin.
İşe yaramadıysa son çare olarak Windows 7 Home Basic, Windows 8.1 Single Language veya Linux dağıtımlarından birini kurun derim.
3. Dediginiz hariç hepsini denedim ve ram ssd arttırması ileride zaten yapacağım ben şimdi için uğraşıyorum. Ve baska bildiğiniz yöntemler varsa söyleyebilirmisiniz şu an dısarıdayım eve gittiğimde tüm hepsini deneyeceğim.
Boş veya kullanmadığınız tüm dosyalardan kurtulun haricinde crack ile indirilen programlar veya dosyalarda yavaşlık sağlayabiliyor.
Eğer bu saydıklarımın hepsini yaptıysanız ve hala düzelmediyse yükseltme vakti gelmiştir.
Peki. Deneyeceğim fakat bu kasma yavaşlama gibi bir şey değil yani bildiğiniz kasıyor pc.

3. Dediginiz hariç hepsini denedim ve ram ssd arttırması ileride zaten yapacağım ben şimdi için uğraşıyorum. Ve baska bildiğiniz yöntemler varsa söyleyebilirmisiniz şu an dısarıdayım eve gittiğimde tüm hepsini deneyeceğim.

Peki. Deneyeceğim fakat bu kasma yavaşlama gibi bir şey değil yani bildiğiniz kasıyor pc.
pc en son ne zaman temizlik yaptınız kasa baştan aşağı belki iyice temizlenmelidir.

Bilgisayar donanımların hakkında orta veya üst düzey bilginiz varsa bilgisayarınızın temizliğini yapabilirsiniz ve termal macunlarını yenileyebilirsiniz.
Aklıma maalesef başka bir şey gelmiyor.

pc en son ne zaman temizlik yaptınız kasa baştan aşağı belki iyice temizlenmelidir.
Maşallah tertemiz bu kasmasından sonra 1-2 ay kapalı tutmuştum ondan sonra hala zaten kullanmiyorum diye temizlemedim ama sadece islemci fanının üstü biraz yüzeysel olarak tozlu.
Bilgisayar donanımların hakkında orta veya üst düzey bilginiz varsa bilgisayarınızın temizliğini yapabilirsiniz ve termal macunlarını yenileyebilirsiniz.
Aklıma maalesef başka bir şey gelmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı