Windows 7 sorunsuz guncelleme entegre etmek

enginbey8108

Kilopat
Katılım
3 Aralık 2016
Mesajlar
1.357
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba,
Windows 7'ye sorunsuz guncellemeleri nasıl integre edebilirim? RT Lite, wincustomizier, NTLite bunlari yokladim, amma ise yaramadi, yani bazi guncellemeleri integre etmek olmadi, ve sistem install olunan problem cikdi. Ustalarım 450 güncellemeyi entegre yapmak istiyorum formattan sonra otomatik kurması için arka planda kurması için manuel olmuyor çok bekletiyor. Sürücüde entegre yapmak istiyorum sorunsuz şekilde.
Rehber hazırlasanız herkes faydalansa daha iyi olmazmi.
@Recep Baltaş
Niye sustunuz.
 
Son düzenleme:
450 guncelleme oldugunu sanmiyorum. Windows ISO downloader ile agustos 2018 yazan windowsu indirirsen 187 guncelleme yuklu geliyor.

Windows Update downloader ile guncellemesiz W7'ye guncellemelerini indirdigimde(20 kadari inmedi atliyorsun digerlerine) 2015'e kadarini kapsiyor 135 tane var. Istege baglilari secmedim. Daha sonra ntlite ile gomdum.

Not 1: Formattan sonra disk temizleme ile Windows Update temizlemeyi de secince 135'ten 111'e indi mesela gereksizleri herhal Windows ayikliyor. Benzer olay 8 ve 8.1'de de oldu.

Note 2: Guncelleme gomdugum W7 guncellemesiz haline gore daha yavas aciliyor.
 
Son düzenleme:
Arkaplanda kurması lazim guncellemenin.
Niye sustunuz teşki rehber hazırlasanız Windows 7'lerle ilgili daha iyi olurdu herkes faydalansa güncelleme ilgili formatdan sonra otomatik kurması için arkaplanda.
Ya arkadaşlar niye sustunuz hep ben yazıyorum sorunsuz şekilde nasıl güncelleme entegre yapabilirim.
 
Son düzenleme:
Kardeş yazdık ya biraz araştırmacı ol. Kur programı sonra ulz dosyasına çift tıkla program algılar.

Bu linkte 5. adıma dikkat et, paket dosyaları yazıyor ona basacaksın. Güncellemeleri masaüstüne indirip güvenlik ve düzeltme(non security) güncelleme klasörlerini tek tek göster zaten iki klasör oluşacak.
 
Ben böyle olmasını istiyorum formatdan sonra otomatik kurması için resimdeki gibi.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    152,9 KB · Görüntüleme: 64

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı