Windows 10'un en boş sürümü. İçerisinde Windows Store bile yok öyle düşün. En az ram tüketen Windows 10 sürümüdür.Ne oluyor tam olarak hocam biraz açar mısın ilk defa duydumda.
Windows 10'un en boş sürümü. İçerisinde Windows Store bile yok öyle düşün. En az ram tüketen Windows 10 sürümüdür.Ne oluyor tam olarak hocam biraz açar mısın ilk defa duydumda.
Yazılımla ilgilenmiyorsan Linux'a falan geçme hiçbir işine yaramaz. Aksine ufak tefek işlerinde bile zorlanırsın.
Yazılımla ilgilenmiyorsan Linux'a falan geçme hiçbir işine yaramaz. Aksine ufak tefek işlerinde bile zorlanırsın.
Alınabileceğimi düşünmüyorum bir bakacağım fakat muhtemelen geçmem.
Windows 10'un en boş sürümü. İçerisinde Windows Store bile yok öyle düşün. En az RAM tüketen Windows 10 sürü müdür?
Şöyle söyleyeyim zaten web için kullanacağınız geliştirme ortamları çokta ram veya işlemci yüketen programlar olmuyor. Dediğim gibi Windows 10 LTSC sürümüne geçip VSCODE ile işlerinizi halledebilirsiniz. Asla pişman olmayacaksınız. Hatta Windows 10'un Ghost Spectre adında custom bir sürümü var şuan onu kullanıyorum. Onu da önerebilirim. İçerisinde Windows Defender bile yok. Gereksiz tüm yazılımlardan ve servislerden arınmış bir işletim sistemi.Lise 2.sınıfım web yazılım okuyorum sizce geçmeli miyim erken mi?
Oyun falan oynamazsın aksine FPS düşüşü bile yaşarsın. Gündelik kullanım kolaylığı da sıfır. Çoğu iş için terminal kullanmak zorunda kalıyorsun.Alakası yok gündelik kullanımda Windows'tan daha iyi oyunda oynarsın.
Şöyle söyleyeyim zaten web için kullanacağınız geliştirme ortamları çok da RAM veya işlemci yüketen programlar olmuyor. Dediğim gibi Windows 10 LTSC sürümüne geçip VS Code ile işlerinizi halledebilirsiniz. Asla pişman olmayacaksınız. Hatta Windows 10'un Ghost Spectre adında Custom bir sürümü var şu an onu kullanıyorum. Onu da önerebilirim. İçerisinde Windows Defender bile yok. Gereksiz tüm yazılımlardan ve servislerden arınmış bir işletim sistemi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.