Lamine Yamal
Hectopat
@Linux Aliskanligi Açıkla bari neden pişman olmam kurarsam okadar fanısın sonuçta merak ettim.
Paket yönetimi açısından kolay, bir uygulama yüklemek istediğinizde kısa bir komutla yükleyip kurabiliyorsunuz hemde performanslı bir işletim sistemi kendisi. Daha sayacak bir kaç madde daha var...@Linux Aliskanligi Açıkla bari neden pişman olmam kurarsam okadar fanısın sonuçta merak ettim.
Hocam Linux'a geçmenizin sebebi nedir? Eğer bilgisayarınızda SSD varsa Windows 7'nin size pek koyacağını sanmam. Tam aksine daha da hızlı olacak. Burada tamamen Linux'u kötülemiyorum, ama bu durum böyle devam ederse pek bir yere varamayacağı gibi duruyor.@Linux Aliskanligi Açıkla bari neden pişman olmam kurarsam okadar fanısın sonuçta merak ettim.
Amacım oyun değil hocam demiştim zaten tarayıcıda felan hızlı değilmi?Paket yönetimi açısından kolay, bir uygulama yüklemek istediğinizde kısa bir komutla yükleyip kurabiliyorsunuz hemde performanslı bir işletim sistemi kendisi. Daha sayacak bir kaç madde daha var...
Kendiniz Linux fanısınız ama Windows kullanıyorsunuz. Ben bir şey anlamadım ki. Bu dedikleriniz de o zaman havada kalıyor.Paket yönetimi açısından kolay, bir uygulama yüklemek istediğinizde kısa bir komutla yükleyip kurabiliyorsunuz hemde performanslı bir işletim sistemi kendisi. Daha sayacak bir kaç madde daha var...
UserAgent kullanıyorum.Kendiniz Linux fanısınız ama Windows kullanıyorsunuz. Ben bir şey anlamadım ki. Bu dedikleriniz de o zaman havada kalıyor.
Hocam SSD varsa Windows 7'de kalmak bence daha mantıklı. Güvenlik güncelleştirmeleri almıyor olabilir. Eğer yükseltebilirseniz Windows 10'a yükseltin, en azından biraz daha güvende kalırsınız.Amacım oyun değil hocam demiştim zaten tarayıcıda felan hızlı değilmi?
Tamam. Anladım demek istediğinizi.UserAgent kullanıyorum.
PDF dosyalarını açarken bize çok sorun çıkartıyordu, sonrasında bayağı bir yavaştı. Yani uzun zaman oldu ama pek hatırlamıyorum. Hatırladıklarım bu kadar. Sınıfta ben olduğum için pek bir sorun değildi ama yine de ben de zorlandım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.