Windows 7'de çalışan joystick Windows 10'da çalışır mı?

Melih Sinan

Hectopat
Daha fazla  
Joystickim var. Ürünün bilgilerinde Windows 7'de uyumlu olduğunu söylüyor Windows 10 yazmıyor. Bu joysticki çalıştırabilme ihtimalim var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Model belirtir misiniz? Joystick yapıldığında Windows 7 yeni çıktığı için o bilgiyi yazmış olabilirler. Veya da varsa driver olarak Windows 7 driveri olduğunu belirtmiş olabilirler. Çalışmaması için bir neden görmüyorum açıkçası, denenebilir.

Çalışacaktır muhtemelen, çünkü Windows 10 kendisinden önceki Windows'ların sürücüleri vb. ile genelde uyumluluk gösteriyor.

Windows 8.1 ve 8 ile uyum gösteriyor. 7 ile uyum gösterip göstermediğinden emin değilim. En azından ekran kartları için durum böyle.

Ben Windows 8.1 ile açamadığım uygulama ve programları Windows 10 ile açabildim. Windows 10'da büyük ihtimalle çalışır.

Şöyle bir olay oldu ben Narita diye bir joystick aldım Windows 10'da oynuyordum onunla. Sonra o bozuldu aynısından bir tane daha aldım ama almadan önce de Windows 10'u güncelledim. Aynı model joystickin çalışmamasının sebebi güncelleme olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı