Windows 7'de oyunlar açılmıyor

xw3nzy

Hectopat
Katılım
17 Ağustos 2021
Mesajlar
2.008
Çözümler
6
Yer
Türkiye, Bartın
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Windows 10'dan Windows 7'ye geçmiş bulunmaktayım yaklaşık 2 hafta olacak ve sorunlarımın ardı arkası kesilmiyor. Java Win. RAR sürücülerimi ve gerekli programları olması gerektiği gibi indirdim ama hiçbiri işime yaramadı Windows 10'da açtığım, oynadığım hiçbir oyunu açamadım: CS 1.6 OpenGL'de oyundan atıyor, Minecraft beklenmedik şekilde çöktü hatası veriyor ve açılmıyor, CS:GO (Steam üzerinden) oyna dediğimde durdur yazısı çıkıyor ve 10 saniye sonra oyun ekranı gelmeden kapanıyor ve Steam üzerinden oynadığım diğer oyunlarda x****** hataları veriyor ve açılmıyor bir de Zula oynamadığım halde hiçbir oyun açılmadığı için Zula yüklettirdi bu işletim sistemi ve Zula'yı da açmadı hatalar Zula da çok fazla sayamıyorum. Yardım: Neden Windows 7 de oyunlar açılmıyor ve neden 2 yıl önce anahtarsız açtığım Windows 10 şu an anahtar kodu istiyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sen bence Windows 10 kur tekrardan ve 20-30 liraya satılan keylerden alıp aktifleştir Windows'u. Veya aktifleştirmeden de kullanabilirsin tema değiştirmeyi falan çok takmıyorsasa

Sen bence Windows 10 kur tekrardan ve 20-30 liraya satılan keylerden alıp aktifleştir Windows'u. Veya aktifleştirmeden de kullanabilirsin tema değiştirmeyi falan çok takmıyorsan.
takmıyorum ama ben win7 de oyun oynamak istiyorum :/
 

Geri
Yukarı