Windows 7'de sürücü güncellemeleri nasıl yapılır?

Elimde eski bir bilgisayar var arkadaşlar. Bugün XP'den 7'ye yükselltim ancak sürücüler yüklenmiyor çünkü Windows Update sunucuya bağlanamadı hatası veriyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Sürücüyü elle indirmek istemiyorum çünkü bayağı eski bilgisayar ve sürücüler artık internette yok ve dandik sitelerden virüs bulaşabilir.
Güncellemeleri nasıl kurabilirim? Biliyorum Windows 7'nin desteği kesildi ancak başka çare yok bilgisayarım Windows 8 ile uyumlu değil.

Yanlışım varsa düzeltin ama Wi-Fi bağlamak için başka bilgisayarda driver indirip USB ilenbu bilgisayara atıp yüklemen gerek. Diğer driverları kendi sitesinden indirmen en iyisi ama uğraşmamak konusunda kesin kararlıysan IObit Driver Booster var ama önerirmiyor genelde.
 
Ben olaya dahil değilim. Sürücü güncelleme programlara karşıyım zaten.
Herhalde en mantıklısı aygıt sürücüleri bölümünde sağ tıklayıp aygıtı güncelle seçeneğiyle güncelleme yapmak. Ayrıca windows özelliklerini etkinleştir sekmesinden de .Net Framework ve gerekli yazılımlar kurulabiliyor. Bunun dışında C++ paketlerini de zaten ihtiyaç duyan oyun veya uygulama kendisi de otomatik kurabiliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı