Windows 7'den Linux Mint geçiş

Vebrux

Picopat
Yer
Romania
Evet öncelikle Windows 7 kullanicisiyim ve dün Win 7 desteğim tamamen bitti son güncellemeler yapildi ve miladını doldurdu bu yüzden virüs kapma endişesi sardı.
Windows 7'den Linux Mint'e geçmeyi düşünüyorum. Eğer düşüncem mantıklı veya mantıksız ise belirtiniz ve geçiş yaparsam ne gibi zorluklar yaşarim Windows'daki gibi oyunlar oynayabilir miyim yani internete girip oyun indirebilir miyim ya da Steam'den?

Hocam mikataosakui arkadaşimizin dediği 8.1 Single Language dosyasını atarsaniz sevinirim benim sistemim berbat 4 GB RAM - ekran kartı Intel HD Graphics 64MB ekran karti değiştirmeyi düşünüyorum aklımda kart fikri yok - 450 GB harddisk işlemci Intel Pentium G645T 2.50 GHz çift çekirdek.

Attığımız linke girip sürüm olarak en aşağıda Single Language yazması lazım onu seçip daha sonra 64 Bit ya da 32 biti seçip indiriniz.

Hocam mikataosakui arkadaşimizin dediği 8.1 Single Language dosyasını atarsaniz sevinirim benim sistemim berbat 4 GB RAM - ekran kartı Intel HD Graphics 64MB ekran karti değiştirmeyi düşünüyorum aklımda kart fikri yok - 450 GB harddisk işlemci Intel Pentium G645T 2.50 GHz çift çekirdek.

Hocam sürüm şeçden Win'i 8.1 Single Language'i seçeceksin o kadar.

Attığımız linke girip sürüm olarak en aşağıda Single Language yazması lazım onu seçip daha sonra 64 Bit ya da 32 biti seçip indiriniz.

Mikiokataku hocam şöyle gösteriyim bu mu?
1608650023339.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı