Windows 7'den Windows 8.1'e geçme

SSD’ye gerek yok.
Windows 8.1 Home SL çok iyi çalışır o makinede.

Cihazın kendi sitesinde olmayabilir, desteği kesmişlerdir.
Formattan sonra Windows’un tanıyamadığı sürücü olursa bulmaya çalışırız yoksa tekrar geri format atarsın.
Fakat bir tavsiyem var, bir flash bellekte Win 8.1 başkasında da Win 7 olsun, sıkıntı olursa geri kaçarsın :D.

Formatı burada ki yöntem ile atmayı planlıyorum.

Formatı burada ki yöntem ile atmayı planlıyorum.
Ben yazacağımı yazdım bu şekilde yaparsak yedek format diskini nereye koyarız bilmiyorum.
Bu yöntem hakkında bilgim yok.
Dediğim gibi bir yedek format diski olsun ve diskin de çalıştığından emin ol.

İnternet adaptörleri sürücüleri ve ekran kartı sürücüleri destekliyor bu hafta sonu format atacağım.

Son düzenleme:
Her türlü ihtimale karşın, hangi Windows olursa olsun kablolu ve kablosuz ağ sürücülerini önceden indir. 7 ile 8 arasında ciddi bir fark yok. Evet daha güncel ama, Microsoft Windows 7 için desteğini çekti gibi haberler falan gözünde büyümesin yani. Mesut özil Windows 10, falcaoyu Windows 7 gibi düşün. Bu adamlar futbol oynadıkları sürece dünya yıldızı, öyle ya da böyle vitrinde kalacaklar. Win8 ise edin visca diyebilirsin. Her türlü işini görür, tanıyanlar kıymetini bilir; dünya bilmese de...

Key OEM ise tek kuruş ödemez :D.
Ek olarak ödemek zorunda da değil deneme sürümü sınırsız (yasallığını bilmiyorum :D)
O da olmadı ucuz keylerden alır (onun da yasallığını bilmiyorum :D).
OEM ne kadar güvenilir tartışılır dostum. Orijinal her zaman iyidir.
Ucuz keyde tartışılır.
Deneme sürümünde hangi fonksiyonlar çalışmıyordu?

OEM ne kadar güvenilir tartışılır dostum. Orijinal her zaman iyidir.
Ucuz key de tartışılır.
Deneme sürümünde hangi fonksiyonlar çalışmıyordu?
OEM dediğim cihazla kendiliğinden gelen key. Anakarta gömülüyse (Biliğim kadarıyla sistemin en az 7 olması lazım) daha istemiyor yükseltirken.

Tema değiştiremiyorsun ve wallpaper değiştiremiyorsun.
Alternatifi fotoğrafı Firefox içine atıp masaüstü arkaplanı yap demek :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı