Windows 7'den Windows 8.1'e geçme

Key OEM ise tek kuruş ödemez :D.
Ek olarak ödemek zorunda da değil deneme sürümü sınırsız (yasallığını bilmiyorum :D)
O da olmadı ucuz keylerden alır (onun da yasallığını bilmiyorum :D).
Windows 8.1 kurulumunda galiba key istiyormuş bende böyle bir yazı gördüm:

Galiba keye gerek kalmadan kurulum yapıyor. Benimde garibime gitti çünkü daha önce Windows 7'de format atarken herhangi bir şekilde key istemiyordu veya atla seçeneği oluyordu aynı şey Windows 10 içinde geçerliydi.

Windows 8.1 kurulumunda galiba key istiyormuş bende böyle bir yazı gördüm:

Galiba keye gerek kalmadan kurulum yapıyor. Benimde garibime gitti çünkü daha önce Windows 7'de format atarken herhangi bir şekilde key istemiyordu veya atla seçeneği oluyordu aynı şey Windows 10 içinde geçerliydi.
Dediğim gibi key OEM ise hiç sana girdirmez bile :D.

Windows 8.1'i kurdum gayet stabil çalışıyor şu an ekran kartı sürücüsünü yüklüyorum bir sürücü daha var onu da bulamazsam buraya yazacağım.(İnternet adaptörlerinin sürücüleri başarılı bir şekilde kuruldu)
Sistem gayet güzel çalışıyor, yazı yazan yardım eden herkese teşekkür ederim.
SSD’ye gerek yok.
Windows 8.1 Home SL çok iyi çalışır o makinede.

Cihazın kendi sitesinde olmayabilir, desteği kesmişlerdir.
Formattan sonra Windows’un tanıyamadığı sürücü olursa bulmaya çalışırız yoksa tekrar geri format atarsın.
Fakat bir tavsiyem var, bir flash bellekte Win 8.1 başkasında da Win 7 olsun, sıkıntı olursa geri kaçarsın :D.
Tanımadığı tek bir sürücü var Winbond CIR Transcevier isimli aygıtı tanımadı verdiği hata:
Windows, aygıtın gerektirdiği sürücüleri yükleyemediğinden, bu aygıt düzgün olarak çalışmıyor. (Kod 31)

{İşlem Başarısız}
İstenen işlem, başarısız oldu.

Recep Baltaş Windows 7 64 bit için sürücüyü sosyalde yayınlamış ama 8.1 sürümünü Windows yükleyemedi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı