ejderkali Centipat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #1 Windows 7 bilgisayara Windows 8 yüklemek istedim ancak boot menüden USB seçince masaüstüne dönüyor ne yapmalıyım biostan da USB'yi ilk sıraya aldım.
Windows 7 bilgisayara Windows 8 yüklemek istedim ancak boot menüden USB seçince masaüstüne dönüyor ne yapmalıyım biostan da USB'yi ilk sıraya aldım.
HalimFB Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 1.134 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çiftci 30 Ağustos 2022 #2 USB yi bir kontrol edin. Gerektiği gibi yüklenmişmi Windows boot. Artı 0 Eksi
KS KS ejderkali Centipat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #3 HalimFB dedi: USB'yi bir kontrol edin. Gerektiği gibi yüklenmişmi Windows boot. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar UEFI olmadığı için mbr olarak yazdım başka her şey doğru. Artı 0 Eksi
HalimFB dedi: USB'yi bir kontrol edin. Gerektiği gibi yüklenmişmi Windows boot. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar UEFI olmadığı için mbr olarak yazdım başka her şey doğru.