Windows 8.0 Pro'dan Windows 7 Ultimate'e geçilir mi?

Maalesef, Linux kullanmayı bilmiyorum.

Arayüzde takılmak: Windows ile aynı.
Uygulama indirmek: Paket yöneticisini aç, uygulama adını yaz ve indire tıkla.
Tarayıcıyı açma: Yüksek ihtimalle görev çubuğunda vardır Firefox, tıkla aç.

Tamamdır, peki LTSB 2016 ya geçersem lisans sorunu yaşar mıyım? Yani LTSB 2016 etkinleştirme lisansı bulabilir miyim?

HWID kullanabilirsin.

Arayüzde takılmak: Windows ile aynı.
Uygulama indirmek: Paket yöneticisini aç, uygulama adını yaz ve indire tıkla.
Tarayıcıyı açma: Yüksek ihtimalle görev çubuğunda vardır Firefox, tıkla aç.

Maalesef katılmıyorum dediklerinize Linux bence son kullanıcı için kullanışlı bir işletim sistemi değil. Bilgisayarla haşır neşir olmayan birisi için çok zahmetli.

Maalesef katılmıyorum dediklerinize Linux bence son kullanıcı için kullanışlı bir işletim sistemi değil. Bilgisayarla haşır neşir olmayan birisi için çok zahmetli.
Dediklerimde bir yanlış yok, hiç bilgisayar kullanmasını bilmeyen birisi için Linux daha iyi hatta çünkü kırk saat setup.exe kurmak gerekmiyor.

Sizin gibi Linux'a uzak ve umarım sizin gibi Linux'a yeni geçen kullanıcılar için bir sürü uygun dağıtım var. Örneğin Linux Mint, Linux Lite, arcolinuxb...

Windows önerisi istiyorum, linux değil.

Sistem Windows 11 desteklemiyor

Neyse, Windows 10 LTSB 2016 veya LTSC 2021 kuracağım yarın, yardımlarınız için teşekkürler. Konu kapatılabilir.

Dediklerimde bir yanlış yok, hiç bilgisayar kullanmasını bilmeyen birisi için Linux daha iyi hatta çünkü kırk saat setup.exe kurmak gerekmiyor.

Size kolay gelen şeyler bildiğiniz için kolay geliyor. Giriyorsun terminale sudo apt get bilmem ne yazıp istediğini yapıp çıkıyorsun ama bilmeyen birisi için anlaşılır değil, öğrenilmesi araştırılması gerekiyor .exe nimetine 2 kere tıklıyorsun iniyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı