Windows 8.1.1 kurulumda BIOS ayarları nasıl yapılır?

Sergen Çepoğlu

Hectopat
Katılım
26 Temmuz 2014
Mesajlar
33
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
öğrenci
Merhaba arkadaşlar sanırım doğru yerdeyim inşallah doğru yerdeyimdir. Neyse arkadaşlar bu linkteki:
Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal

Windows 8.1.1'in kurulumunu tam olarak anlayamadım. USB'ye atmayı anladım da BIOS ayarlarını anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de BIOS ayarlarında USB'yi nasıl seçeceğiz onu da anlamadım. Bir de siteye girdiğimizde Windows 8.1.1 indirme linkinden hepsini mi indireceğiz yoksa 1 tanesini mi? Bunun da cevabını bana yollarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Not: Yöneticilere sesleniyorum. Abi her konu açtığımda bir Türkçe karakter yanlışı var diye hep atılıyorum lütfen burada bir yanlışlık varsa ceza vermeyin kuralları bilmiyorum yeni hesap açmak zorunda kaldım lütfen ceza vermeyin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O sitedeki bütün dosyaları indirip çıkaracaksın. Technopat'ın Youtbe'da BIOS ayarları videosu var. O yardımcı olur. Yapacağın şey sadece boot bölümünü bulup USB belleği başa getirmek. Veya direkt bir tuşla boot ekranına girmek.
Ayrıca birden fazla hesap açmak yasak sosyalde.
 
8.1.1 indirme bağlantılarından bilgisayarınıza uygun olanı indireceksiniz.
Bios ayarlarını bilgisayarı açarken yazan (F8 - Del) tuşlardan açabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı