Windows 8.1.1 Recovery Format Atma

Hakan100

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu işlerden pek anlamam ama sorunum öncelikle şöyledir...

Arkadaşlar bilgisayarım 1.5 yıldan beri tek bir kez formatladım. O da sadece [müziklerinizi vs kaybetmeden sıfırlayın..]'Dan yapmıştım. Şimdi ise -her şeyi silin Windows'u tekrar kurun ve fabrika ayarlarınıza döndürün- ile format atmak istiyorum. Ama korkuyorum. Birşey olur... Sizden istedigimi bunu nasıl detaylı bir şekilde format atmam ve formatın başarılı olması. Ve format atarken ürün anahtarı istiyor mudur.. Birde arkadaşlar format yani oradan girerken her şey tüm güncelleştirmeler kaldırılsın mı diyor? 2 seçenek var:
  1. Sadece Windows'un Silicegi Sürücüler
  2. Tüm Sürücüler
Bunu da söylerseniz çok mutlu olurum arkadaşlar. Video varsa iyi olur oradan izleye izleye yaparım.

Şunu da unutmadan ekleyeyim arkadaşlar!;

Bilgisayarı aldıgımda Windows 8'di ben bunu Windows 8.1 yaptım magazadan güncelleştirme ile...

Format attıgım zaman 8'e mi dönecektir yoksa tekrar windows 8.1'demi kalcak format attıgımda?

Hepinize teşekkürler iyi forumlar..

Evet ilk aldığınız zamankine geri dönecektir. Yani W8'e ve güncelleştirmelerde silinecektir. Bilgisayarı aldığın tarihteki güncelleştirmeler yüklenecektir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı