Windows 8.1 Desteği Erken Bitiyor

• Konuyu başlatan CYP
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 5.361
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu gerçekten çok erken bir zaman dilimi. Windows kendi kesmiyor desteği, fakat siz hemen desteğe son veriyorsunuz. Anlamak gerçekten güç.

• Beğen
İfadeler: CYP
system car
İşte sorun da burada. Daha temel desteğin 2 yıl var ama, erken bitiriyorlar.o_O Sonra, Windows 7 konuları gibi, Windows 8.1 komuları da kilitlenecek. Hadi, Windows 7'nin temel desteği bitti ve, Technopat genişletilmiş desteği kabul etmeyebilir ama, neden Windows 10 için bu kadar milleti zorluyorlar?:rolleyes:
Hayır üstelik, her yerde Windows 10'da dönene gizlilik ihlalleri, Ücretsiz diye tanıtılmasına rağmen pek çok şeyin ek ücret istemesi vede, Cortana isimli kişisel asistanın takvim kişiler gib şeyleri paylaştığı gibi şeylerle dolu.:spam::dur:
Hayır, neden ''en iyisi, en güncelidir'' anlayışı için, gizliliğimizden ödün veriyoruz?:dikkatli:
Elbette, bir gün mecbur Windows 10'a geçeceğiz. Ama, ben bu kadar erken geçmek istemiyorum. Ayrıca, her şey yerli yerine otursun, o zaman değerlendirelim.
Belki gelecekte 3. parti yazılımlar sadece ''Windows Mağaza''dan para ile indirilebilecek hale gelirse, o zaman ne olacak?:confused:(n) Bu pek çok kişinin korkusu.

Son düzenleme:
BilgisayarMeraklısı
Doğru diyorsunuz da, daha 2 yıl varken neden Technopat bu kadar aceleci davranıyor?o_O Beklesin, 2 yıl sonra herkes öyle böyle geçer, hem de Windows 10 daha anlaşılır olur.(y)

BilgisayarMeraklısı
Hocam, çok karışık bir cümle oldu.:) Ne konuda tahmin edebiliyorsunuz anlamadım.:D Windows 10'a geçmediğim için, bir sebebim olduğunu ve, bu sebebi söylemenin ceza nedeni mi olduğunu söylüyorsunuz?(n)

BilgisayarMeraklısı
Olabilir. Şaşırmam.:D
windows.png

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı